Till salu inom: ”

american staffordshire terrier säljes

Tidigare annonser till salu

Amstaffhane söker ett nytt hem. Säljes av uppfödaren! 7 mån. Endast till dig med seriöst hundtänkande. Gärna till dig med bruksintresse då han är mycket lyhörd,tillgiven och alert. Duktig på att använda näsan. Minimalt bettfel så ej för utställning/Avel. Allting enligt SKK´s regler: SKK-registrerad. Vaccinerad. Chipmärkt. Vet.besiktigad. Avmaskad. Endast seriösa! Tänk först maila sen! Svarar ej på mail med enbart prisförfrågan! Skriv en utförlig beskrivning om vilka ni är och vad ni kan erbjuda min hund för hem. Skicka med nummer så ringer jag upp. Hunden är över 8 v.
Amstaff hane född 2011-08-22 valpen är rumsren lydsam och lättlärd barn och hundvan säljes pga har ej tid med honnom * Registrerade i SKK (stamtavla) * Vaccinerad * Avmaskad * Chip märkt * Veterinärbesiktigade * försäkrad Pappan Cudas Playboy Junior Worldchampion Croatian Champion Ad Hd A-0 Ataxia Carrier Mamman Teachers Long Step Multichampion Ad Hd A-0 Ataxia Clear Ring för info eller maila
En jättemysig och väldigt trevlig kille på 4 år söker ett nytt hem med kärleksfulla ägare som vill ge ett livslångt och fint och stabilt hem. Han är skk reggad och har en jättefin teckning (brun/vit) van med andra hundar och ÄLSKAR barn och alla människor.Han behöver en ägare som har mycket tid att ge honom och som har ett genuint intresse för hundar då dem här hundarna kräver en viss kunskap och intresse såklart,för mer information om våran sötnos så mejla gärna och berätta vem/vilka ni är.
Med sorg i hjärtat måste sälja min Americanstaffordshire terrier pga studier (tidbrist). Sasha är en tik på 11månader som behöver komma till ett kärleksfull och stabil hem. Sasha har en fin stamtavla med kraftiga och friska föräldrar som har stabil psyke. Sasha är väldigt snäll, lydig och drar inte i koppel när man går ut med henne. Hon är även rumsren och van vid stora, små hundar och barn. OBS! Hon behöver ett nytt hem snarast pga min situation! Pris: 3000:- kr Ring: 0766-31 17 95
Vi har en mycket trevlig hane kvar från vår kull som är född 5/1 -2012. Han är leveransklar 1/3.Vi söker efter ett aktivt hem hos vuxna, ansvarsfulla människor med ordnad livssituation.E: Bringemos I Am Solid GoldHD:AED:uaAtaxia: ClearBPHU: RsCh Savannah RockstoneHD:BED:uaAtaxia: ClearPL: ClearMHValpen levereras vid tidigast 8 veckors ålder och är då:* Veterinärbesiktad* Chippad* Avmaskad* Registrerad i Svenska Kennelklubben* Dolda fel försäkrad i 3 år* VaccineradHan får med sig ett valpkit och vi bjuder på ett års medlemskap i Svenska Amstaffklubben. Då vi vill att så många som möjligt HD & ED röntgas så kommer vi också att, när det är dags, stå för den kostnaden.