Till salu inom: ”

american pizza ugn säljes

Tidigare annonser till salu

Välkommen till Diamondseal Vi är Europas största återförsäljare. Här kommer lite priser från Diamond: *Pizzaugn från Pizzagroup 4+4 pizzor 32cm Pris 18000kr inkl stativ *Pizzaugn från Pizzagroup 6+6 pizzor 32cm Pris 23900kr inkl stativ *American panpizza ugnar Finns i olika modeller Ring oss för mer info *Kavlingsmaskin Från Pizzagroup 32cm-Pris 6900kr 42cm-Pris 7900kr *Degblandare Från Pizzagroup 53 liters flera hastigheter Pris 13790kr ...................................................... -lager på 60 miljoner kronor -Ingenkina import -Leverans inom 4 dagar -Garanti 1år på samtliga maskiner Öppettider: Måndag.-Fredag. 09.00-17.30 Telefon: 031-482 000 www.diamondseal.se Ni kan få hjälp med finansieringen via Wasakredit eller få 30 dagars faktura.
Demo-ex Pizza ugn. OBS! Aldrig använd! Plats för 3-4st pizzor. Stenskivor. Inkl. stativ med underhylla. Mått: b 890mm / d 800mm / h 1550mm Vårt pris: 9.900:- Finansiering: 296:- / mån. För intresse kontakta Johan på tel. 0702 - 64 62 18. Alternativt maila. Besök även vår hemsida: www.hedaprodukter.se Välkommen till Heda Produkter Heda Produkter är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet av att på ett professionellt sätt leverera restaurangutrustning till kunder runt om i hela Sverige. Med en egen snabb och flexibel tillverkning av alla förekommande rostfria arbeten såsom bänkar, hyllor etc, tillsammans med ett stort lager av nya och begagnade maskiner av samtliga ledande märken på marknaden så kan vi alltid presentera en för kunden ekonomiskt attraktiv lösning, av allt ifrån enstaka maskiner till hela projekt. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation. Vi erbjuder även rithjälp samt finansiering.
Hej! Jag har en begagnad pizza ugn som fungerar utmärkt. Anledning till att jag säljer den är att jag inte är i behov av den och den tar för mycket plats. Vid en snabb affär kan priset diskuteras. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Ska ta över en restaurang där den tidigare varit specialiserad på American pan pizzor. Eftersom mitt koncept inte är american pan pizza så har jag ingen användning för dem och därav vill jag sälja dem. Det är 2 st ugnar. Den ena är en stor ugn och den andra är en liten ugn. Båda går superbra. Den stora köptes för 7 år sen för 90 000 kr. Den lilla vet jag däremot inte när och hur mycket den köptes för. För den som kan och vill arbeta i sådana ugnar är detta ett ovärderligt tillfälle att äga kvalitetsugnar till lågt pris och som gör skillnad! Pris för den stora är 26500 kr + moms Pris för den lilla är 12500 kr + moms Priset kan möjligtvis diskuteras vid en snabb och smidig affär. Säljer helst båda samtidigt men går att bara köpa en. Ni kan nå mig per telefon (samtal eller sms) eller via mejl, går vilket som.
Fräsch, perfekt fungerande American Pan Pizza-ugn med alla tillbehör säljes p.g.a. ny inriktning. Nypris: 80,000:- Säljes till högstbjudande. OBS! Inga skambud tack! Säljes från. 20,000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.