Till salu inom: ”

american pitbull terrier kennel sverige säljes

Tidigare annonser till salu

8 stycken American Staffordshire Terrier valpar har sett ljuset, 5 hanar och 3 tikar födda 10/11 efter sunda och friska föräldrar. Finns nu 5 hanar och 1 tik kvar att tinga. Pappan: S51002/2008 Buffalo Soldiers Rafael Mamman: S20196/2007 Winning Spirit Born Wild Valparna är leveransklara 5 Januari och är vid leverans: Registrerade i SKK Dolda-fel-försäkrade i 3 år Avmaskade Chipmärkta Vaccinerade Veterinär Besiktade Valparna är uppfödda i hemmiljö. Vana vid barn, katter, kloklippning och vardaglig hantering Tingas mot handpenning. Mejla eller ring och berätta om erat hem och vad ni har att erbjuda våra valpar. Gärna barnfamiljer och/eller utställnings intresserade. Säljes endast till personer över 20 år och ej till kamp!
American Staffordshire Terrier. Från Kennel Rise Above, Rise Above's old school Tattoo. Hane född 25/5 2012. Stamtavla, renrasig. Vi har nu tagit beslutet att försöka hitta ett bättre hem åt Gizmo. Vi har tyvärr inte möjlighet att ge honom den tid han behöver så det är väldigt viktigt att han kommer till ett hem där han får ett aktivt liv med mer än bara promenader. Gizmo är en aktiv hund som vill bli aktiverad. Uppväxt med barn. Vi ser gärna att du har vana av rasen, har massor med tid och självklart ett stort hund intresse. Vi säljer inte till någon under 25 år och inte heller på avbetalning. Vid seriöst intresse ring så får ni veta mer.
Hej. Nu är vi 2 st Champange hanar kvar. alla valparna är vet besiktigade utan anmärkning och vaccinerade. Dom är leveransklara helgen 5-6 oktober. En bully är en ras som skapades i början på 90 talet och är idag erkänd av UKC. Dess syfte är att vara en stabil familje hund. Denna ras skall inte förknippas med pitbullterrier eller american bulldog. För mer info om rasen gå gärna in på rasklubbens hemsida. Sbkk.eu eller maila så skall vi berätta mer. Både mamman och pappan är importerade från USA. Båda två är röntgade i sverige. Pappa hd och ad fri. Mamna hd fri 0-1 fram. Vid leverans kommer valparna vara. Avmaskade Veterinär besiktigade Chippade Dolda fel försäkrade Registrerade i ukc. Detta är en ras som svenska kennel klubben INTE erkänner. Första kontakten görs via mail. Välkomna att höra av er. www.claywood.se Valp, valpar, registrerade, utställning,