Till salu inom: ”

american bandogge mastiff säljes

Tidigare annonser till salu

Skywalker söker nu hans eget kärleksfullt hem. Dnr SE61931/2011 härliga manliga amerikanska mastiff Framåt, social, energisk och glad liten kille fina bett och alla tänder Mamma: Honey Pie är perfekt Bitch PL 0-0 Pappa: Honey Pie är Perfect Scoop PL 0-0 Anakin är inte ett "rabatterat blir över", men en härlig individ som behöver vård i minst 15 år frammåt och du inte har noga tänkt igenom ditt valpköp, bör du avstå.
Har en fin American bully valp med stamtavla till salu. Valpen blir snart 5 månader gammal och har eu-pass och alla vaccinationer. Valpen visar redan tecken på att han kommer att bli en dominant hane mot andra hundar. Men han visar absolut ingen dominans mot människor. Denna valp säljs endast till hunderfarna köpare, helst med vana av liknande grövre raser så som Amstaff staffordshire och bulldog eller mastiff typer. Båda föräldrarna är från USA, och valpen är registrerad i American Bully Kennel Club, Länk till Pappans stamtavla : http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=143738 Länk till Mammans stamtavla : http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=143742 Vid intresse ring kvällstid 0700050683 På de två första bilderna är det valpens mamma, och på bild 3 och bild 4 är det pappan, och sista 2 bilderna är på valpen som är till salu.
Mycket fin och trevlig American bully tik. Helt korrekt med fina linjer och bra vinklar. Potential att gå mycket bra på utställningar . Hon är registrerad i ABKC med en bra stamtavla. Båda hennes föräldrar är HD/ED röntgade med mycket bra resultat. Eftersom vi nu har för många hundar hemma söker vi därför ett nytt hem till Candy. Vi är mycket noga med var hon hamnar och vill därför gärna att ni bor i närheten av Göteborg. Vi säljer henne på halvfoder, vilket innebär att vi får ta en kull på henne. Bulldog, amstaff, staffordshire, rottweiler, dogo, mastiff
American Bully Standard, som kallas för Rapalla, hennes päls är brun-blå färgad och hennes ögon är skimranade blå. Hon är13 veckor gammal och väger 11kg, HAR ÄVEN EU PASS! Säljes på grund av ändrade arbetespass och studier där vi inte längre har tid med henne. Rapalla har alla vaccinationer och är registrerad i jordbruksverket. Har alla papper och är frisk och pigg!!! OBS! UPPVÄXT MED BARN! EJ stamtavla därav pris!!!!! * Blockets regler och SKK's följs till punkt och pricka!!!! Ring eller maila! Lämna namn och telefonnummer så återkommer jag till er med bilder. ENDAST SERIÖSA SVAR TACK!!! Ring 0735811055 Pris: 15000 kronor. Sökord: Bulldog, Amstaff, Mastiff, Cane Corso Dogo, Rottwiler.
1tik kvar Leveransklara 25/7 BESIKTIGADE utan anmärkning Vaccinerade mot kennelhosta och valpsjuka Chippade American bandogge mastiff Korsas mellan Amerikansk bulldog och bullmastiff Har avlats sedan 1960 talet i bl.a. England och USA 9 helt bedårande Amerikan bandogg mastiff valpar föddes natten den 29/5 5 tikar Braveheart's Nala Shiva SÅLD Aya SÅLD Gisha SÅLD Alma SÅLD 4 hanar Braveheart's Boss. SÅLD Adidas SÅLD Milo SÅLD Arrow SÅLD Leveransklara vid 8 veckor 2016-07-25 Vid leverans är valparna doldafelförsäkrade i Agria i 3 år och avmaskade. Alla valpköpare får ett start kitt med bl.a. Foder, halsband, filt Valparna är uppfödda på en gård i en barnfamilj. Vid leverans kommer valparna vara vana vid barn och andra djur. Vi erbjuder alla valpköpare livslång support. bandogg mastiff är ingen första gångs hund utan kräver en ledare med fast hand och viljan att lära och utvecklas tillsammans med hunden. Vi ser gärna att ni går en kurs Är du seriöst intresserad är du välkommen att smsa så ringer vi upp och då berättar vi gärna mer om rasen. Bild på föräldrarna fås vid intresse, det går även att ordna så ni får träffa både mamma Molly, american bulldog och pappa Atlas, bullmastiff. Valparna är alltså en korsning mellan dessa och blir då en American bandogg mastiff Självklart är vi väldigt måna om valparna och vill att dom kommer till ett hem där kärlek och respekt för hunden är en självklarhet. Välkommen att smsa För kontakt smsa då då vi har svårt att nås på telefon Jessica och Per