Till salu inom: ”

ambrogio gräsklippare reservdelar säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är sommaren här på riktigt. Kanske är det hög tid att byta ut den gamla bensin gräsklipparen och då välja ett miljövänligt alternativ som dessutom gör jobbet åt dig. Vi har Ambrogio robot klippare på lager. Maskiner finns från 1400kvm upp till 20000kvm. Vi utför även installationer till er som vill ha hjälp med det. Vi säljer även reservdelar och tillbehör till Ambrogio men även till Wiper och Stiga robotklippare som under kåpan är likadana maskiner. Nu har vi den populära svarta kåpan(kolfiber imitation) som passar på Ambrogio, Wiper och Stiga gräsklippare för omgående leverans. Mer om maskinerna kan du läsa om på hcmark.se Under våren/sommaren kan ni komma och besöka oss på Stora Säby Gård vid infarten till Åkersberga. Välkomna. Prisex L200basic från 18500kr 200deluxe retro 24900kr Svart kåpa 1450kr Nu även räntefri avbetalning upp 24 mån
Vi utför: Reparation / underhåll Vinterförvaring Kabelnedläggning Felsökning på begränsningskabel Rådgivning Försäljning Även jobb på andra trädgårdsmaskiner tex motorsåg, röjsåg, jordfräs och gräsklippare. Jag tillhandahåller robotgräsklippare, reservdelar och tillbehör till samt service och reparation. Jag ser även över om du har problem med signalen eller att grannens klippare stör ut din klippare? Märken som är vårat huvudområde: Husqvarna, Gardena, Stiga, Ambrogio, Wiper, Robomow Utför mindre grävmaskinsjobb i trädgård mm. Hämtar gärna upp din klippare Godkänd- F-Skatt www.mh-repservice.nu Hör gärna av er
Vi utför: Reparation / underhåll Vinterförvaring Kabelnedläggning Felsökning på begränsningskabel Rådgivning Försäljning Även jobb på andra trädgårdsmaskiner tex motorsåg, röjsåg, jordfräs och gräsklippare. Jag tillhandahåller robotgräsklippare, reservdelar och tillbehör till samt service och reparation. Jag ser även över om du har problem med signalen eller att grannens klippare stör ut din klippare? Märken som är vårat huvudområde: Husqvarna, Gardena, Stiga, Ambrogio, Wiper, Robomow Utför mindre grävmaskinsjobb i trädgård mm. Uthyrning av byggsåg klyvsåg mm Hämtar gärna upp din klippare Godkänd- F-Skatt www.mh-repservice.nu Tveka inte att höra av er Om företaget Mattias heter jag som driver företaget och bor utanför Halmstad. Håller på med lite av varje, inom trädgård och reparation. Robotgräsklippare, åkgräsklippare, handgräsklippare, jordfräs, motorsåg röjsåg är några områden jag åtar mig, och även mindre grävningsjobb t.ex i trädgård, mm. Ingenting är omöjligt. Har du ett problem har vi en lösning.
2015 års modeller av Robomow Premium med ännu bättre kvalitet och utrustning! Passa på att köpa din Robomow till sensäsongspris nu! Till exempel 4000 kr i rabatt på Robomow Premium RS630 GSM Utsedd som bäst i test av råd och rön Mars 2014! Robomow, robotgräsklippare med unik kantklippning. Årets modeller av Robomow robotklippare har uppgraderats och har nu 3 års garanti (Registrering krävs), GSM-modul, borstlösa motorer (klippmotor i RC304 har kol/borstar) och bredare hjul för bättre framkomlighet på RC306 GSM & RC312 GSM (Kan köpas separat till RC304 GSM). Köp din Robomow robotklippare av oss på 1 & Annat med personlig service. Vi är auktoriserade återförsäljare för Robomow och utbildade i installation, service och reparationer. Vi kommer gärna till er och ger efter det råd om vilken modell som passar er gräsmatta och sköter därefter installationen om så önskas (Gäller närområde ca 5 mils radie från Norrköping. eller enligt överenskommelse). Vi erbjuder gräsklippare, installation, service, vinterförvaring, reservdelar och reparationer Vid vinterförvaring, service och reparation kan ni skicka er robotgräsklippare till oss till förmånligt pris! Vi kan också uppdatera er gamla Robomow Premium årsmodell 2014 och framåt med GSM-modul Vi säljer följande modeller av Robomow Premium: Pris från 11485 kr (RC304 GSM )+ eventuell installation (från 2150 kr). Robomow RC304 GSM för gräsmattor upp 400 Kvm. Robomow RC306 GSM För gräsmattor mellan 400-600 Kvm. Robomow RC312 GSM För gräsmattor mellan 600-1200 Kvm. RobomowRS612 GSM för gräsmattor mellan 1000-1200 Kvm. Robomow RS622 GSM för gräsmattor mellan 1200-2200 Kvm. Robomow RS630 GSM För gräsmator mellan 2200-3200 Kvm. Robomow Utsedda till bäst i test både i Sverige och ute i Europa, bland annat av Råd och rön Mars 2014! Vi är också auktoriserade återförsäljare av Wiper Premium samt Bosch och erbjuder samma tjänster på dem också (även Wiper)! För mer information, fler modeller och beställning. Kopiera denna länk och klistra in i er webbläsare: http://www.1ochannat.se/sv/grp/robomow-robotgrasklippare Vi kan också hjälpa till med installationer, service, reparationer och vinterförvaring av robotgräsklippare från: Ambrogio, Stiga, Alpina, Lizard, Gardena och Husqvarna. Urval av orter / platser vi installerar på: Östergötland, Norrköping, Lindö, , Djurö, Smedby, Jursla, Åby, Sidus, Vikbolandet, Östra Husby, Tåby, Ljunga, Konungsund, Å, Östra ny, Stegeborg, Mauritzberg, Arkösund, Rönö, Söderköping, Mogata, Kimstad, Norsholm, Västra Husby, Östra Ryd, Valdemarsvik, Ringarum, Gusum, Linköping, Ekängen, Finspång, Kolmården, Kvarsebo, Södermanland, Nyköping, Oxelösund, Nävekvarrn, Jönåker. Om företaget I internetbutiken hittar ni elektronikprodukter som underlättar, hjälper, sparar tid och kanske roar de flesta, dessutom är de miljövänliga och energisnåla! Nu även med ett växande sortiment av verktyg, maskiner och reservdelar för fordon, hobby, hantverk, verkstad, lantbruk och industri.
Höst service och vinter förvaring av robotar Vi utför: Reparation / underhåll Vinterförvaring Kabelnedläggning Felsökning på begränsningskabel Rådgivning Försäljning Även jobb på andra trädgårdsmaskiner tex rep av motorsåg, röjsåg, jordfräs och gräsklippare. Jag tillhandahåller robotgräsklippare, reservdelar och tillbehör till samt service och reparation. Jag ser även över om du har problem med signalen eller att grannens klippare stör ut din klippare? Märken som är vårat huvudområde: Husqvarna, Gardena, Stiga, Ambrogio, Wiper, Robomow AL-KO Cub Cadet Viking sthil Hämtar gärna upp din klippare Godkänd- F-Skatt www.mh-repservice.nu Tveka inte att höra av er Om företaget Mattias heter jag som driver företaget och bor utanför Halmstad. Håller på med lite av varje, inom trädgård och reparation. Robotgräsklippare, åkgräsklippare, handgräsklippare, jordfräs, motorsåg röjsåg är några områden jag åtar mig, och även mindre grävningsjobb t.ex i trädgård, mm. Ingenting är omöjligt. Har du ett problem har vi en lösning.