Till salu inom: ”

ambra lidköping vandring rare 7tum progg symfonisk säljes

Tidigare annonser till salu

Stort landhus i sten, 1,5 km fra byen Ambra i udkanten af Chianto Classico. Huset ligger højt i et landskab med megen vegetation, ca. 100 m fra en vej, der forbinder alle de små byer i dalen. Rundt om huset er der et stort udendørsområde, og på bagsiden af huset ligger der en lille skov med høj bevoksning, der spreder dejlig skygge på varme sommerdage. Der er parasoller af smedejern, udendørsbruser og havemøbler ved poolen, som er åben 7.5-1.10. Den store, møblerede veranda er ideel til udendørs måltider. Parkeringsplads på ikke asfalteret vej 200 m. På forespørgsel er det muligt at få hushjælp og madlavning (bestilles ved booking og afregnes på stedet). Der er ovn til pizza- og brødbagning. Hems i 3 dobbeltværelser. Afstande til attraktioner i regionen: Tennisbane 2 km, ridestald 6 km, polo-plads/bane 6 km, Bucine 6 km, Siena 35 km, Arezzo 30 km, Firenze 50 km. Busstoppested ca. 600 m fra huset, banegård 6 km.
: Albert Bonniers, Stockholm. | 2006 | Klotband. | 285 s. : ill. | 91-0-010998-3 Vandring under jorden är en dramatisk berättelse som Ernst Brunner kallar reseepos. Jakten efter fyndorten för några spektakulära gravgods leder honom ner i underjorden på en vandring från Thebe i Egypten till Etrurien norr om Rom. Det är en förflyttning över enorma tidsskalor där gravorter och städer för de döda bär spår av mänsklig verksamhet långt före vår egen civilisation. Utrustad med kamera är Brunner en vandrare som även gestaltar närvaron i nuet på ett svindlande sätt.
Nu söker vi studenter som vill jobba extra som truckförare hos en kund utanför Kristianstad. Företaget är ett välkänt speditionsföretag och du kommer att arbeta på terminalen med bla truckkörning och paketsortering. Ett krav är att du redan har truckkort, behörighet A4.Arbetstiderna är måndag-fredag 04.30-07.30 och 16.00-19.00. Du bör kunna arbeta minst tre pass i veckan. Detta är med andra ord det perfekta extrajobbet för dig som vill tjäna extrapengar utan att det krockar med skolan! Vi söker studenter som är flexibla, arbetsvilliga och som kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du åtminstone har ett år kvar av dina studier. Du kan arbeta minst 15 timmar per vecka. Du är van vid att röra på dig och du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tillsättning sker omgående. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan nedan, vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.
Nu söker vi för kunds räkning en truckförare med erfarenhet av orderplock med truck. Vi söker dig som är student men ändå har mycket tid över för ett extrajobb, du ska kunna arbeta ca 3-4 dagar i veckan samt ha möjlighet att komma in med kort varsel vid behov. För att vara lämplig för tjänsten kräver det att du är student och har god tillgänglighet för arbete vid sidan om studierna. Du har truckkort och stor erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ. Du trivs med tempo och är noggrann, ansvarsfull, flexibel och stresstålig. Låter detta som ditt arbete tveka inte utan ansök via vår hemsida redan idag! StudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag 2008 och 2009. Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och unga i karriären och du finner oss över hela Sverige, Norge och Danmark. Vi är idag ett av de 10 största bemannings och rekryteringsföretagen i Sverige. Läs mer om oss på: www.studentconsulting.se
För kunds räkning söker vi nu dig som är student och som vill arbeta deltid som brevbärare/ reklamutdelare. Du kommer att arbeta med utdelning av post och reklam i Göteborgsområdet. Vi söker nu dig som är flexibel och gärna jobbar extra vid sidan av dina studier. Du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Som person är du arbetsam och serviceinriktad. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.Tjänsten tillsätts löpande, så skicka din ansökan redan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. StudentConsulting är ett auktoriserat bemanningsföretag godkänt av samtliga fackförbund. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se