Till salu inom: ”

ambassadeur 7800 c3 säljes

Tidigare annonser till salu

Hej har en näst intill ny vänstervevad ambassadeur 5601C predator rulle. lite info om rullen... Snygg nyhet från ABU,Finns höger eller vänstervevad,till för det lite tyngre fisket,ingraverad gädda på sidan av rullen.. Förbättrad ADS teknologi Precisionskuggväxel av rostfritt Dubbel backspärr Carbon matrix broms 0,35mm 185m 6.3:1 utväxling 360gr Om rullen ska skickas är det förskottsbetalning till mitt konto. kvitto och garanti finns självklart Pris 1200 kr
Tjena, säljer mitt spö och rulle. Rullen är en ambassadeur record c651 och är i nyskick. På rullen sitter det fireline tracerbrain som är 0,35 mm och tål 52 kg. Rullen kommer i orginalkartong och garanti medföljer. Skickar även med 110 meter spiderwire. Pris 900 kr. Spöt är ett Strikepro contact 6,8 fot långt. Och en kastvikt upp till 180 gr. Fint skick, funkar bra, grym kontakt med betet. Följer med tillbehörande fodral, svart. Pris 800 kr. Har också en del beten som jag vill bli av med, orkar inte lägga upp bilder på alla och skriva färger säljer inte dom heller separat för jag inte har ork till det :) Kolla på dom när du eventuellt hämtar spö eller rulle. Det som finns är iaf, buster jerk, big bandit, salmo slider, birkan g-tail, apell jerk osv. Pakerpris på spö och rulle ligger på 1600, då ska affären gå snabbt och smidigt då det är ett bra pris. Mvh Henrik.
Har en näst intill ny vänstervevad ambassadeur 5601C predator rulle. inte en enda repa då den endast legat inlindat i ett tygstycke lite info om rullen... Snygg nyhet från ABU, Till för det lite tyngre fisket, Ingraverad gädda på sidan av rullen.. Förbättrad ADS teknologi Precisionskuggväxel av rostfritt Dubbel backspärr Carbon matrix broms linkapasitet 0,35mm 185m 6.3:1 utväxling 360gr Om rullen ska skickas är det förskottsbetalning till mitt konto. Ser dock helst att den hämtas på plats, så att alla är nöjda med en gång. Pris 1300 kr. Prutare gör sig inget besvär.
Ambassadeur revo premier helt ny!Helt ny i kartong med info och olja.Svenskt köpt och ingen skit! Priset i butik ca. 2500-2999Abu Ambassadeur Revo Premier är den lättaste rullen i Revo familjen (bara 190gr), men en av dom tuffaste. Rullen har bland annat "Infini kastbroms", Carbon Matrix slidbroms, direkt verkande backspärr. 9+1 st kullager och spole i flygplansaluminium. Fick den i present men har inte sådant fiske intresse för att ha en sådan dyr rulle.
Spinnrulle Ambassadeur 7800 C3 i mycket fint skick. Pris 1200 kr + eventuell frakt.