Till salu inom: ”

ambassadeur 5600 säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har 2st Ambassadeur 5600EXT som ska säljas. Rullarna är mycket lite använda, den ena är helt ofiskad. Den andra har varit med på 2 dagars fiske. Så det finns inte ett endaste litet märke på rullarna. Båda rullarna levereras med 50lb´s Power Pro. Priset för rullarna är 1800kr för båda, eller 1000kr/st vid köp av en rulle. "Ambassadeur 5600 EXT Extruderat mästerverk - Ambassadeur 5600 EXT är spinnrullen för den hängivne fiskeentusiasten som söker det tekniskt fulländade. Rullstativet är tillverkat av extruderad aluminium. Hållbarhet, stabilitet och styrka är därför helt överlägsen. Spolen är perfekt balanserad i rullstativet och ger superlånga och precisa kastlängder. Ambassadeur 5600 EXT är försedd med en modern och avancerad magnetbroms. Ett extruderat mästerverk med optimala kastegenskaper! Carbon Matrix slirbroms Linjär magnetbroms Fast cast tangent IAR Försänkt rullfäste Extruderat aluminiumstativ Rullen kom 2006"
Chans till bra affär. 2 st knappt använda Amb. 5600c4 resp 6600c4. bara provkastat den lilla, den andra oanvänd. Köpt i florida 2006, därav att jag kan gå ner lite i pris. Du får en på köpet enligt ord. pris org.Kartonger med papper och rullolja finnes. Kanonrullar, men fiskar mest med Jigg och fluga. Kan tänkas byta mot fint flugspö som du kanske aldrig använder. 850:- st 1600:- för båda
Hej. Nu säljer jag min gamla trotjänare. Det är en Ambassadeur D5 5600. Rullen har ett något slitet yttre men fungerar utmärkt! Hör av er! Mvh
Säljer två ABU Ambassadeur-rullar i toppskick. En 5600 AB (Anti Backlash) och en 6000 UC (UltraCast). Skickar mot förskottsbetalning. Båda rullarna för nedanstående pris.
Vi kör en höstREA med tokbra priser! Kolla hemsidan och övriga annonser. Vi levererar blixtsnabbt - order före kl 17 postas samma dag!! Enkel handel utan krav på inloggning / registrering! Vi har även ett gigantiskt betessortiment, fiskerullar, spön mm, ja allt du behöver till fisket till riktigt bra priser!