Till salu inom: ”

amazon säten säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska pärlan bort! Saknar både tid och lust att göra iordning den.. De är en volvo amazon -65 med en B20 motor som har gått ca 6000mil. Sitter även ett 2" avgassystem. Tyvärr så behövs de nya fram skärmar och front men annars är den rätt fin. förra ägaren har slipat och förberätt för lackering och bilen har stått under tak hela tiden. Fin och hel innuti med rödbruna säten. Det finns en hel del att göra, men den kan bli super fin med lite kärlek! Ring eller maila för mer info! Billigare vid snabb affär!
Tvådörrars Volvo Amazon -67. Är endast andra ägaren och barn har aldrig åkt i den dvs mkt fina säten och inredning. Tror allt är i orginal i övrigt. Har ej gått långt, endast använd till affären av förra ägaren och mkt sparsamt av mig (mätaren står på 45419). Dock har bilen stått ett antal år nu och säljes därför i befintligt skick. Rost finnes. En bil som behöver lite kärlek. Endast telefon. BVSA
Hej! Ska se om det finns något intresse för min Volvo Amazon årsmodell 65. Det sitter en B20 motor i den istället för B18 som är original. Lite om bilen: *Hela och fina säten fram och bak. *Besiktigad till 2013 *Skattebefriad *All el fungerar. *Vit *Startar alltid *Säkerhetsbälten *Rattmuff :-) *Balkar och sånt är vid gjorda. *Gått runt 27700 mil dock ej med B20 motorn. *4 ägare har det varit på bilen. Pris: BUD får jag inte rätt bud så använder jag den själv för den fungerar ju utmärkt. Bara att maila, messa eller ringa vid Bud eller frågor. Mvh-Peter
Välvårdad Volvo Amazon 62:a i originalskick som går mycket bra. Miltalet ovan är det som står på mätaren. Jag tror det ska vara c:a 10000 till, men mätaren når ju inte så långt. Besiktigad utan anmärkning. Originalbältena, originaldomkraften och skyddsklädsel till alla sätena följer med. Två däck på fälg ligger i bagaget. själva däcken tror jag inte är så bra, men fälgarna går nog att använda. Full dokumentation. Om man vill ha med 4 nya vinterdäck på fälg så är priset 43000 kr. Priset kan diskuteras.
Nu är det färdig-rensat i garaget. Så jag har en jäkla massa delar att sälja. Det är mestadels Volvo-delar, men finns även annat smått och gott. Tyvärr inget till amazon. Det är allt från huvar och frontspoilrar till toppar, luftburkar och luftrör, exp-tankar, ventilkåpor, dörrar, ljuddämpare, tanklockskåpor , en kylare, säten, mm, mm bäst är att komma och titta. Orkar inte skriva upp varje liten penal. Jag har tagit bilder på det mesta som kan mejlas över om så önskas. Jag snackar bara svenska. Välkommen att fynda ;)