Till salu inom: ”

amazon kombi baklucka säljes

Tidigare annonser till salu

Bagageluckor till Volvo Amazon Kombi. Både övre och nedre i bra skick. Inga rosthål , men har krypit lite i falsningar i överkant på den övre bagageluckan.. För den som inte ser det på kortet, så har dom blivit penselmålade på utsidan, och är inte nya.. Skylthållaren finns inte, och det finns heller inget lås på nedre luckan.. Pris: 800 kr för båda. Ring helst då jag inte kollar mailen ofta.
nederdelen av baklucka till amazon kombi. rost i nederkanten, bra iövrigt. helt räddningsbar. 2 st plaskskärmar till amazon. (dom som sitter på bilen) en hyffsad plus en mindre bra. men dugliga till brukisen:) ja, vad kan man få för detta? eller så kanske du har något att byta med. 500kr för bakluckan 400kr för skärmarna eller 800kr för allt eller bud. kan givetvis skickas. men då får man stå för frakten. och förskottsbetalning som gäller.
Körd ca 200 mil sedan åtgärder och kallgarageförvarad sedan köp år 2007 Senast godkänd besiktning 2008-07-25 Frisk i bärande konstruktion Baklucka i god funktion Originalfärg är ljusblå Nytt: Klädsel och sätesfjädring gjord av tapetserare Bälten (godkända) Sommardäck Avgassystem Generator Innertaklampa Låscylindrar med samma nyckelset Oljefilter Förbättrat Framskärmar av glasfiber Bytt dörrar Behöver fixas Belysning, reflexer Kosmetiska ytor Mindre läckage i skuffen Radion gör litet som den vill Fästen kofångare bak Finns med Kromlister Extra navkapslar Saknas Kofångare bak
Amazon kombi säljes, helt komplett Nya bromsok fram samt nya cylindrar bak. Nya tvärgående balkar undertill, samt hela golvet rostlagat. Nya skärminfästningar fram vilket syns på bild. Förövrigt rostlagad överallt förutom bakluckan, dock medföljer en reservbaklucka samt höger framdörr. Nya lysen finns. Alla lister är hela och finns. Motorn är en genomgången original B18 som startar och går fint. Klar för att hämtas. Ring helst då jag är dålig på att nyttja mejlen.
Bilen är påbörjad helrenovering och är helt nerplockad. Alla delar finns. Extra dörrar och skärmar+baklucka medföljer. Säljer ej lösa delar,allt el inget pga flytt. Bakvagnsdelar är blästrade och lackade. Ring för mer info..