Till salu inom: ”

amazon kindle säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en Amazon Kindle till salu. Det är Gen 2, den första som såldes utanför USa och kommer med både WIFI och 3G-uppkoppling (3D kostar inget utan ingår). Böcker kan köpas via Amazon (de skickas direkt till din Kindle) och den kan även t ex läsa pdf. Den kommer även med ett fodral som gör att den kan hanteras som en bok. Den finns i Huddinge och kan skickas eller vi kan mötas för affären.
Kindle 2nd Generation, Vit Superbra skick! Nästan oanvänd - köpte en iPad som gjorde den lite överflödig. Går via Amazons 3G-nät, som är kostnadsfritt och funkar även här i Sverige - inga inställningar eller nåt behöver göras, bara koppla till ditt Amazon-konto och börja läsa! Finns på Östermalm, möts upp här i krokarna! Följer med ett snyggt, officiellt Amazon-fodral. Usb-kabel med strömadapter (amerikansk) medföljer.
E-bokläsare med stor skärm. E-ink-skärmen går inte att jämföra med normala datorskärmar utan liknar mer att läsa en pappersbok. Fungerar utmärkt även i direkt solsken. 2-3 veckors batteritid, skärm stor nog att kunna läsa PDFer i A4-format. Rymmer drygt 3000 böcker och har inbyggt 3G-modem. USB-uttag för filöverföring från dator och laddning. Text to speech för engelska böcker. Läs mer på Amazons hemsida: http://shorl.com/refiprivusybe Inkluderar även ett fodral från Timbuk2: http://shorl.com/gubefafopryne
Använd knappt 1 år och i väldigt bra skicka då jag har sedan dag ett använt skyddsfodral. Den perfekta e-bokläsaren för den som gillar att bära med sig tusentals böcker i ett! Lite bas info från prisjakt.se: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=845065 Nypris: ca 1200:- Begärt pris för kindlen + läderfodralet: 600:- OBS! Har inget kvitto eller laddare! (Micro USB laddare går jättebra, ex Samsung, HTC eller PS3 kontroll-laddare) Pris kan diskuteras vid en snabb affär.
Hej! Jag säljer min Kindle Touch Wifi. Den är inköpt för ganska precis ett år sedan, är sparsamt använd och i skick som ny då den alltid förvarats i ett skyddsfodral. Läs mer om Kindle Touch här: http://www.amazon.co.uk/Kindle-Touch-Wi-Fi-Screen-Display/dp/B005890FUI Nypris ca: 1500 kr Mitt pris: 800 kr Kindlen finns att hämta antingen i Solna på kvällstid eller på Kungsholmen under kontorstid om du har lite framförhållning. Med vänlig hälsning, Johan