Till salu inom: ”

amazon gangsterkeps säljes

Tidigare annonser till salu

Följande delar finns på lager. Ring eller smsa vid intresse. *Motivlackad motorhuv på bild, passar 7/940 men är från en 97a färgkod(silver) 1500kr *530 topp utan kam 200kr *Insug org b230 50kr *LMM till 740 940 och turbo 350kr st *3" LMM "hemmabyggd" funkar bra 400kr *13c turbo till b230 940 LTT saknar wg klocka och oljeretur röret 400kr *m47 växellåda med kardan 300kr *LTT spridare med motstånd 500kr *Gummimatta till bagaget 940 sedan 200kr *Servopump 100kr *Torpedplåt 940 100kr *Duett/amazon gangsterkeps i glasfiber 200kr Finns endel smågrunkor som knappar osv. ring o fråga.
har bestämmt mig för att sälja min amazon pga bristande intresse. väldigt dålig bild och en mycket dammig bil. ser mycket bättre ut i verkligheten. Röd till färgen. årsmodell 65 bilen är ett lättare objekt. ingen rosthög! behövs ingen svetsning för att gå igenom besiktningen. B18 extraktorgrenrör misab insug (weberförgasaren saknas) 4vxl med od, kort spak brun skinninredning (ligger vid sidan om) bromsservo monterat drag. kofångare fram ersatt med snygg läpp gangsterkeps sportratt saker som bör göras före besiktning: motionera bromsarna montera en förgasare(skickar med su med insug) montera inredning lite allmän översyn alla delar som behövs för att få ihop bilen medföljer, den är alltså komplett. ring för mer info förardörren är i fel röda färg. dörren som hör till bilen blev bucklad, den är lagad och spacklad. behöver finspacklas och lackas. måste tas på släp. lägg några dagar på bilen så är det inga problem att besiktiga den. lacka dörren så är det en helt ok bruksamazon till sommaren. fler bilder kan ordnas vid ett seriöst intresse, skickar dock inget innan jag fått ett samtal. MAILA INTE! finns äkta slotmags fälgar till bilen, ingår inte i det utsatta priset. pris diskuteras vid eventuellt köp. nu står den på orginal plåtfälgar. BVSA bilen ska bort.
Hej! Nu ska jag sälja min amazon. Bilen är nylackad & har nya däck & fälgar.. Bilen är ej körbar, det saknas bromsrör.. För mycket för att skriva så ring för info.. Har även massor med delar till amazon såsom t.ex overdrive-växellåda, gangsterkeps m.m typ en hel bil i delar.. Paketpris för allt: 20.000:-
En gammal amazon som har tappat sina lister och krom samt ratt i bakelit för länge sedan. Den är nu sänkt , borttagna lister , Pinstripad , Gangsterkepa , skotthål samt har helt täckts av den underbara färgen mattsvart! Jag har bytt massor av delar på den som tex: *Motorn till en trimmad B20 med planad E-top samt annan kam. *Bromsar bak *Kylaren *Styrleder div *Spindelbussning *Kardan *Generator *Allt i tändningen *Avgassystem * bakre stötdämpare *bla bla mm... Samt lagat div rost. Bilen funkar bra är pigg och är inte speciellt rostig. Den är Bes i våras så den går 2 år till samt skattad för evigt. Säljer den till någon som FATTAR att de inte är en ny tvålkopp dom köper utan en bil som "känns när man kör" samt att den behöver omvårdnad. Så om du INTE kan skruva så köp något annat!! Jag vill INTE prata minnen om din gamla Amazon du hade förr eller Svara på tusen dumma frågor. Har du seriöst intresse så kan du ringa! Är annonsen kvar så är bilen kvar! Prutning sker inom rimliga gränser på plats med pengar i hand !! INGA BYTEN!!!!!!!!!
Framtidsmuseet. 1986. 64 s. Häftad. 180 gram. Unga bilfantaster från Mora berättar om bilens central