Till salu inom: ”

amazon automat säljes

Tidigare annonser till salu

Som rubriken lyder, en Amazon Automat -66. Hyfsat oskruvad, bortsett från underhåll. Den har alltid startat och går bra i motor och låda. Inredningen är i mycket gott skick, galonen är hel och det är ny stoppning. Karossen är enligt bilden, i stort sett bra skick, väldigt lite rost men några lagningar. Besiktad året ut, är i bruk och körklar. Kort och gott en körklar Amazon i gott skick. Ring för mer info, kan maila fler bilder vid intresse. MVH/Emil.
Hej! säljer nu min amazon 67, motorn är en b20 och automat lådan bytt till en nyare (org finns kvar),styrservo, ny rostlagat golv och isolerat, återstående projekt är elen då lysreläet har brunnit men inga kompliserade saker sedan blir det en riktigt fin bruks bil.. ej bes eller påställd men helt körduglig inga fel maskinellt! bytes mot någon bil med diesel, mercedes eller liknande eller 10 000:- nås på 076-8465598 mvh Niclas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hoj!! har en slö-40 automat som ja helst vill bli av med tack vare att ja blev dragen av en amazon :) bessad o skattad startar å går. vita blinkers runt om nya broms belägg fram 2.5 tums avgas system. inte seriöst lackad men inte av mig. svarar inte på mail. ring helst sms går bra konstigt nog så är de en ganska fin 740,bör ses av en blind! obs!!fälgar ingår ej! dock gör bromsskivorna de.
En helt ny robot-dammsugare från CLA-Tronic Helt ny låda -Helt automatiskt -Botten- och sidoborstar -3-program för olika rumsstorlekar -Städar under möbler då den är väldigt låg -Batterier som ger 70 dammsugning -Återgår automatiskt till laddstationen -Upptäcker automatiskt mattor och hinder Finns att hämta på söder. Se även http://www.amazon.de/Clatronic-BSR-1283-Robotersauger/dp/B006BAHENE Nypris ca 1300 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Amazons Kindle Touch e-bokläsare med WiFi, fjärde generationens Kindle med touchskärm. Köpt i USA. Komplett i kartong. 6" skärm med e-ink teknologi med multitouch. 213 gram 4GB minne WiFi för automatisk nedladdning av böcker från Amazon. Två månaders batteritid med en halvtimmas läsning varje dag. Finns i Stockholm, kan skickas mot förskottsbetalning och porto. Betalas kontant, via Swish eller Paypal Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.