Till salu inom: ”

amatör sex på svenska säljes

Tidigare annonser till salu

Carlssons. 1 uppl. 2003. Rec.ex. 299 s. Inbunden med skyddsomslag,Mycket gott skick. Illustrerad. Ur baksidestexten: "Gustaf Hellström var uppskattad och välkänd utrikeskorrespondent, författare och ledamot av Svenska Akademien under en stor del av 1900-talet. Men han tillhör numera de 'försvunnas' talrika skara. Den snabba glömskan sluter många helt oförtjänt i sitt grepp. ----- 'Min bok är skriven från den vanlige läsarens synvinkel, där den kunskap och livserfarenhet som skönlitteraturen kan bidra till att utveckla är det cenrala och inte litteraturteoretiska analyser eller formens subtiliteter. Den är alltså en amatörs biografi', skriver Ingemar Hermansson. Inne.
I princip helt ny Olympus ZX-1 i svart. Kamera, tillbehör, kvitto, låda etc. i perfekt skick. Kanske marknadens bästa kompaktkamera. För amatören som vill ha bäst möjliga fotokvalitet i ett litet och behändigt format, som dessutom är lätt att använda. Eller för proffset som behöver en liten och smidig backup-kamera. Fantastiskt ljuststark/snabb 1.8 objektiv, marknadens snabbaste i en kompaktkamera. Se nedan länk för recension på svenska: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=xz1sv "Kompetentare och bättre kompaktkamera får man leta efter, och XZ-1 är min nya favorit nr1 bland alla kompaktkameror." Mats Ylinikka Cyberphoto Nypris ca 3 800 kr, nu 2600 kr.
En bra digital systemkamera som tar fina bilder! En perfekt kamera för "amatören" som vill ha fina bilder barnen, släkten eller naturen. Den är enkel att använda även för dig som inte kan så mycket om fotografering. Kameran är i fint skick och säljes med tillbehör. -Canon eos 400D kamerahus -Objektiv 18-55mm -Batterigrepp -4gb minneskort -6st extra batterier -Laddare, skiva, manualer osv. Manualen är inte på svenska, men själva kamerans menyer är det! Välkomna att höra av er! :)
Säljer min Canon EOS 5D samt original-batterigrepp (bg-e4) inklusive 2st original-batteri. Kameran är i fint skick. Jag har köpt ny och har inte behov av min gamla. Tillbehör som följer med: Laddare samt, olika sladdar Skyddslock Bärrem Manualer på svenska, danska o. finska Även original kartongen finns med. Jag är fritids-fotograf (amatör) som inte vill skicka kameran med post. Du får hämta den hemma hos mig i Höllviken. Mejla eller ring mig så vi kan avtala tid.
Wahlström & Widstrand 2002. Inbunden, kartonnage,132 sidor, 216 x 234. Nära nyskick, Inklistrat bokmärke och hälsning försättsbladet. 1999 erkändes romani/romanes som ett av Sveriges fem minoritetsspråk. Trots det har ingenting liknande denna antologi med romska sånger och dikter tidigare givits ut i Sverige. Utan hus, utan grav - Bi kheresko, bi limoresko innehåller förutom en fyllig inledning 21 sånger och 20 dikter, de flesta med parallell text romani och svenska. Vemodiga berättelser om utsatthet och hemlöshet varvas med humor, överdåd och fräckhet. De medverkande är både professionella och amatörer och kommer från ett tjugotal länder. Antologin innehåller också ett unikt bildmaterial med bilder av såväl världsberömda fotografer som Josef Koudelka och Jeremy Sutton, som från privata familjealbum.