Till salu inom: ”

amanda mendiant tavla säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min fina Amanda Mendiant tavla, då den pga ny inredning inte längre passar in i vårt hem. Inköpt 2011, för 18 000 kr. Sedan dess har priserna på Mendiants tavlor fortsatt att stiga. H: 100 cm B: 150 cm Se mer info om konstnären här: www.houseofmendi.com Kontakta mig för mer info och bilder, eller för att komma och titta på tavlan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga flytt så måste jag nu sälja min underbara raritet från Amanda Mendiant. Det är en originalmålning och finns endast 1 exemplar av denna tavla. Tavlan är i helt perfekt skick Måtten på tavlan är 130x95 Observera att bilden ej gör tavlan rättvisa den är otroligt färgstark i verkligheten Kan skickas inom Sverige vid önskemål Köparen betalar då frakten
Tre stycken tryck av Amanda Mendiant (http://houseofmendi.com) med storlek 70x50cm Tavlorna / Trycken är inköpta på Nordic Art House, äkthetsintyg finns för alla tre och följer självklart med. Finns i Stockholm men kan självklart skickas mot fraktkostnad om så önskas. 400kr/st eller 1000kr för alla tre
Tryck av Amanda Mendiant (http://houseofmendi.com) med storlek 70x50cm. Monterad i träram. Tavlan är inköpt på Nordic Art House. Finns i Stockholm men kan självklart skickas mot fraktkostnad om så önskas.
Den första tavlan "Rainbow" av konstnären AmandaMendiant och är exemplar 16 av 200. Pris: 600 kronor Den andra tavlan "Burger" av konstnären Hampus Ericstam pch är exemplar 12 av 150. Pris: 250 kronor Äkthetsbevis finns för båda tavlorna.