Till salu inom: ”

amanda hängmatta bergaform säljes

Tidigare annonser till salu

Med hjälp av hängmattan kan även små bebisar åka säkert i Chariots vagnar. Hängmattan gör att det lilla barnet ligger bekvämt och säkert. Den används utan problem i så väl enkel- som dubbelvagnar och lämnar gott om plats för ett äldre syskon. Insatsen rekommenderas för barn från 0-9 månader vid löpning, cykling, vandring och skidåkning. Godkänd enligt europeisk standard. Vår grabb trivdes jättebra i hängmattan, men växte så snabbt att den är i nyskick. Nypris 899 kr, vårt pris 550 kr. Köpt på Addnature, kvitto finns.
Älskad med tyvärr urvuxen. En mycket stabil hängmatta passande nyfödd upp tilll ca 6-9 månader. Här har ni det bästa alternativet om ni inte vill ha barnet i sängen, vaggan är låg och mysig och barnet ligger bra och utan risk för att ramla ur. Tanken är att vaggan med sina mjuka vaggrörelser ska efterlikna livet inne i magen och faktum är att det har fungerat väldigt bra på mina barn, det har gett oss många extra sovtimmar, rekommenderas vid kolik, då barnet inte ligger helt platt ner.
Kjol & Klänning, stl. 40 (M), dam Jag har en orginal Amanda Wyatt bal/tärn klänning som jag nu ska sälja. Jag har annvänt den en gång så den är väldigt fin och hel. Den är välldigt lätt att sy in om så behövs. Bandet bak går att ta bort om så önskas. Ring helst kan bli b.v.s.a. Annons kvar klänningen kvar. 1 000:-
Nu säljer vi vår fantastiska Amanda hängmatta från Bergaform. Nypris 17500:-. Du får den för 9000:-. Saxad info: "Längd 430 cm Bredd 140 cm Höjd 140 cm Produktbeskrivning: Amanda är Berga Forms skönaste möbel. Stativet är oerhört starkt men ändå inte alltför styvt. Det sviktar lite skönt när man gungar i hängmattan, ungefär som träden gör när man hängt upp en hängmatta på det traditionella sättet. Fördelen med Amanda är att man slipper problemet att hitta träd som är stora nog att hänga mattan i, men som fortfarande släpper igenom lite sol. Amanda flyttar du själv mellan skugga och sol, precis som du behagar. Fötterna tas enkelt bort när det är dags för vinterförvaring: då tar Amanda knappt någon plats alls."
Hängmatteställning med hängmatta Bergaform Amanda. Nypris 16900:-.