Till salu inom: ”

am6 tändning säljes

Tidigare annonser till salu

hej! Jag ska nu sälja mitt trim då jag beslutat att göra min moped original. Jag säljer en italkit selettra tändning i fint skick, komplett och fungerar galant. Passande minarelli am6 samt derbi. pris: 1300kr metrakit prorace rör i fint skick,pris:1300kr 2st mikuni vm26 förgasare varav en saknar emulsionsrör, den andra är fullt komplett, medföljer munstyckessats från strl 125-145 samt insug passande am6. pris: 400kr. Trimdelarna har suttit på en rieju drac och är i fint skick. paketpris 2700kr
Hej Jag har en am6 motor som jag säljer i delar. den är komplett förutom förgasare. växellåda motorblock koppling vev tändning (Ducati strypt och ostrypt) membran skruvar och shims mm. Har även en fräsh 70cc (12hk) komplett för 700kr Motorn har suttit på en DT50R 02 och passar alla Rieju, TMS, Yamaha och mycket mer. Om ni är intreserad av någon del eller hela motorn så kan ni ringa, smsa eller maila. Finns i Svärtinge men kan skicka över hela sverige.
Hej. Jag säljer en AM6 motor som suttit på en Reiju drac 03. Motorn är helt original och går mycket fint. Allt är överkollat och fint i motorn. Nytt: Renoverad cylinder vev gått 10 mil Packningar och boxar i motorn Insug växelpet Drev till oljepump och vattenpump Tändning och gianelli rör får du med om så önskas! Motorn har gått 30 sekunder efter renovering.. Hela filmen: http://www.youtube.com/watch?v=wYXITNEJrpk&list=UUI1elf3tVzSl1FG0RVMbzSg&index=1 Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hejsan! Nu ska jag sälja min Yamaha DT50X 07a som är i jätte fint skick! DTn är i trimmad och motorn som sitter på är ett Rieju AM6 block. Jag har nyligen bytt kolv, alla packningar i motorn, lamellerna och bytt växellåds olja! Efter renoveringen av motorn så har den gått bara ett fåtal mil! Setup: Cylinder: Prorace 2 (levererar upp till 20 HK med rätt inställningar) Rör: Prorace 2 mk rör avstämt för cylindern. Förgasare: Stage6 26mm Vev: Dopplervev 18.000 rpm Membran: hebo Insug: Större av okänt märke Lameller: Prorace Tändning: original (för att alla lampor ska funka). DTn går alltså väldigt bra och är väldigt kraftig, trotts denna hyper cylinder så går det att köra väldigt länge för den kyler så extremt bra! Bromsar och el systemet är i jätte fint skick och jag har kvar både fram lyktan och hastighetsmätaren, det går att fin justera förgasaren genom att gå ner i lågfarsmunstycken några strl. men inget måste! Om det är några frågor så är det bara att höra av sig! Jag kan tänka mig byta DTn också men inge kina, annars är alla förslag välkomna, kan lägga pengar emellan också! Pris: BUD! Billigare vid snabb och smidig affär! Nås via telefon, sms och mejl dygnet runt.
hej! säljer nu en am6 motor då jag inte behöver den. det siter en 85cc cylinder på. och en 28 fögge. dock så är tändningen defekt annars fin. om ni är intresserade eller vill fråga något så är de bara och mail. jag kollar mina mail flera gånger om dagen.