Till salu inom: ”

alvin gänget mcdonalds säljes

Tidigare annonser till salu

Året är 1958, hela Brooklyn färgas av gängkrig. De rivaliserande gängen Deuces och Vipers har legat lågt sedan ledaren för Vipers åkte in i fängelse för snart tre år sedan. Men detta är sommaren då allt kommer att förändras. När Marco, gängledaren för Vipers, släpps ut ur fängelset väcks hämndbegäret till liv hos Deuces. Vipers anses som skyldiga till att en av Deuces medlemmar dog av en överdos. Vipers börjar på sitt håll planera en hämndaktion på Deuces i övertygelsen att det var de som satte dit Marco för tre år sedan. Hatet mellan gängen byggs upp och kulminerar i en rå streetfight. Det finns ingen väg ut. Enda sättet att komma undan är att fly från allt och lämna en utstakad framtid bland droger och brott eller dö...
Kasta dig in i ett äventyr mitt i den pulserande storstaden New York och berättelsen om Oliver & Gänget! Ensam och övergiven söker Oliver ett hem och hamnar hos den tuffe gathunden Dodger och hans hundgäng. Här blir han också kompis med den ettrige Tito, den tröge Einstein, bulldoggen Frances och så Rita förstås, tjejen som försöker hålla ordning på dem alla. Men deras husse, småtjuven Fagin, har ständiga problem med sin elaka chef Sykes. Och när Sykes får reda på att Oliver ska adopteras av Jenny, en söt tjej med rika föräldrar, kidnappar han henne mitt framför nosen på Oliver och gänget! Nu är det upp till dem att rädda henne! Oliver & Gänget bjuder på ett spännande och fartfyllt äventyr med massor av humor och skön musik!
De talande och sjungande ekorrarna, Alvin, Simon och Theodore forslas med när deras gran blir nedhuggen för att skickas till Los Angeles. Väl där träffar de den misslyckade musikern Dave Seville som trots att ekorrarna river sönder hans hus blir imponerad av deras musikaliska talanger. Dave ser sin chans till framgång och tillsammans bestämmer dom att Alvin, Simon och Theodore ska sjunga Daves sånger. Drömmen om framgång slår in och tillsammans erövrar dem topplistorna världen över men framgången visar sig även ha en baksida?
ALVIN OCH GÄNGET ~ McDonalds 2000