Till salu inom: ”

alvi sidosäng babybay säljes

Tidigare annonser till salu

En spjälsäng som enkelt går att montera på föräldrasängen. Sängen går att använda tills barnet själv klarar av att sätta sig upp. Den är perfekt om man vill ha barnet nära på natten men vill undvika att ha barnet i föräldrasängen. Sängen är justerbar på höjden och madrassen går kant i kant med föräldrarnas madrass. Även fästena är justerbara och går att montera på de flesta sängstommar. Finns även en extra sida så det kan bli en vanlig spjälsäng när barnet vuxit och kan även användas som barn-soffa eller annat. Madrass, täcke med påslakan, sänghimmel och spjälskydd till alla sidor medföljer. Färgerna är som på bilden dvs vitt och ljusblått men vi hade detta till vår lilla tjej. Hämtas av köparen och skickas ej.
Säljer en vit Babybay sidosäng inkl madrass och vitt spjälskydd. Sängen använd endast 6 månader så i fint skick! Har varit räddningen för vår nattsömn! "I Babybay ligger din baby tryggt hos dig, i sin egen säng. Fördel barnet: Upplevelsen av att vara nära sin förälder i ett tryggt litet bo som gör det lättare att anpassa sig till det nya livet. Fördel mamma/pappa: Förhoppningsvis en bättre nattsömn, ingen ångest att man ska lägga sig på barnet och ändå har man en närhet till barnet. Eftersom Babybay är steglöst inställbar kan den anpassas till alla föräldrasängar. Två hållare placeras i föräldrasängen så att det inte kan uppstå något mellanrum mellan Babybay och din egen säng".
Vit Babybay spjälsäng/sidosäng från ng baby, inköpt april 2011 (OBS extra sängsidan i björk är ej med på bilden) En fantastisk säng till din baby under det första halvåret. Du har din baby nära dig nattetid utan att ni delar säng. Underlättar bla ammande nattetid. Sängen är i nyskick. nypris 2695kr Extra sängsida i björk nypris 895kr (detta tillbehör gör så att sängen kan stå fritt i rummet utan att vara förankrad mot sängsida). Spjälsängskydd, vitt, nyskick. nypris 349kr Madrass som haft "kiss-skydd" över sig. Nypris 349kr Totalt nypris 4288kr Vårt paketpris: 2000kr Vi säljer i första hand allt som ett paket. Om du är intresserad av enstaka del så får du gärna maila ditt intresse. Ring gärna så berättar jag mer om sängen. Vår familj är rökfri och djurfri. Mvh Lena Sökord: Baby Bay, Sidosäng, sido säng, spjälsäng, spjäl säng, barnsäng, Mer info http://www.ngbaby.se/
Vit Babybay sidosäng i mycket bra skick. Denna sängen fästes enkelt mot förälderns säng och ger på så vis en skyddad men nära sovplats. Denna säng har gett oss många extra sömntimmar då man inte behöver kliva upp för att amma/pyssla eller oroa sig för att rulla över sitt barn. Se länk för mer info: http://www.babybay.de/en/index.html Pris i butik, 2600-3000kronor. Vårt pris: 1200:- Kan eventuellt levereras inom 10mil mot bensinkostnad.
BabyBay sidosäng inklusive två madrasser och ett naturvitt spjälskydd från NG Baby. Botten är reglerbar i höjdled för att kunna anpassas till föräldrarnas säng, och det finns hållare med metallbläck som först ställs in i höjdled, som man sen spänner fast i föräldrarnas säng. Du behöver en insexnyckel. Mått: L87 (92 med hållare), B46, H79 cm Bäddmått: 81x43 cm Bokfärg (?). Kan även användas som soffa eller lekbord. Finns för avhämtning i Svedala. Ring eller skicka sms vid frågor eller intresse.