Till salu inom: ”

alvasjö unik egendom säljes

Tidigare annonser till salu

En unik egendom strax utanför Altea bestående av 2 fristående hus. Det ena för boende har 5 sovrum och 5 badrum samt ett flertal rum som tex. hobbyrum, vinbodega, tvättstuga samt egen gästavdelning. Det andra huset är för all typ av sport och nöjen som tex. Biljardrum, Jacuzzi/spa, träningsrum, etc. etc. Tomten består ursprungligen av 5 tomter som tillsamans är på ca. 4700 m2. Byggnaderna har en total konstuktionsyta på ca. 950 m2 . Trädgården är helt underbar, med ett 30-tal fullvuxna palmer, minigolfbana(7 hål) egen joggingbana på 1 km. barnsäker swiminpool på 10x 5 meter etc. etc. etc.Utsikten är helt oslagbar! Ps.Priset på 1250000 euro kan variera något på grund av valutakursen.
Vi erbjuder investerare en unik möjlighet att investera i Commercial Property, Fastigheter i England. 16% avkastning på investerat kapital de 2 första åren. 10% avkastning år 3 och 4 12 % avkastning år 5 och 6. Minimum investering 40.000 SEK inget tak. För mer information kontakta Marcus eller Bength. Om företaget Bolagsbildning av alla bolagsformer AB med Apportegendom och med Kontanter Apport av lös och fast egendom Bokföring, Redovisning, Bokslut och Affärsjuridik Hemsidetillverkning Logotyper App tillverning Finansiell rådgivning och planering av att söka starta eget bidrag Hjälp med Patentregistrering Kontakt med Vinnova och hjälp med Eu Bidrag Banktjänster Kredit till företag
Ekerlids Förlag. 2009. 98 s. Inbunden. 17,5x14cm. 198 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Fotoillustrerad i färg. "Att äga en stor egendom med unika kulturvärden är en källa till glädje men för också med sig förpliktelser. Det är ett ägande med begränsningar. Det gäller att inse att en slottsmiljös särpräglade härlighetsvärde inte kan belånas. Jacob Palmstierna [...] berättar i Egendomspraktikan högst personligt och detaljerat om hur det varit att ha haft ansvaret för Maltesholm i nordöstra Skåne under de senaste 40 åren. [...] Ett antal bilagor visar hur en modern och genomarbetad strategi för en stor egendom kan se ut och redovisar även detaljerat hur budgetering och konstnadskontroll i ett modernt skogsbruk kan gå till".
TRÅDHÄFTAD MED MYCKET TEXT OCH MÅNGA TABELLER OCH TABLÅER OCH TRYCKT HOS IVAR HAEGGSTRÖMS BOKTRYCKERI STOCKHOLM 1885.INNEHÅLLER TABELLER FÅN DOM TJUGOFEM LÄNEN I SVERIGE DÄRI-BLAND: JÖNKÖPINGS LÄN. (BANKERYD, GRÄNNA, LJUNGARUM). KRONOBERGS LÄN. (LINNERYD, VÄXJÖ). KALMAR LÄN. (GAMLEBY, HOSSMO, ÖLAND). GOTLANDS LÄN (VISBY, ROMA, SLITE). MYCKET INTRESSANT OCH LÄRORIK LÄSNING OM DE UTARRENDERADES VÄRDEN OCH INKOMSTER UNDER SLUTET AV ADERTON-HUNDRATALET. Tryckår 1885. Sidantal 297. Mått 23x20 cm. Vikt 386 Gram. Namnat Omslag. Reva på Baksida. Nötta Kanter och Hörn. Ålders-Fläckar ÖVRIGT: DEN UNIKA BOKEN ÄR I BRA SKICK.
Alvasjö är en ovanligt vackert belägen privat gård i sydvästra Sverige. Gården består av 260 hektar av skogs- och jaktmarker varav 130 hektar upptas av Sveriges största helt privatägda insjö. Gården har varit ägd av familjen von Essen sedan början på 1800-talet och har aldrig tidigare varit till salu. Gården har främst använts som sommarresidens och är utsökt välskött. Av de 15 byggnaderna ingår fyra året-runt-hus och fyra sommarresidens. Dessutom finns ekonomibyggnader, bastu vid sjön och en sjöbod. -En plats mitt i naturen- Gården är belägen i en underbar miljö, intill Hökensås naturreservat. I Hökensås naturreservat finns ett flertal små sjöar anpassade för flugfiske av främst regnbåge, öring och bäcköring. Fisket anses så bra att fiskare kommer hit från hela Europa. Gårdens privat ägda sjö är även den rik på fisk, främst gädda och abborre. Både jakträtten på området och fiskerätten i den egna sjön är helt privat. Djurlivet är rikt med god tillgång på älg, rådjur och dovhjort samt från tid till annan kronhjort. Flera stora dovtjurar har skjutits under senare år. Dessutom finns naturligvis hare, räv och grävling samt skogsfågel i form av tjäder, orre, morkulla och rovfåglar som ugglor, falkar och häckande fiskljuse. Även sjöfågellivet är rikt med gäss änder och sångsvan i sjön och de två dammarna. Skogarna är på hösten rika på svamp, lingon och blåbär, skogens guld. -Både modernt och traditionellt- Alvasjö är en unik plats lämplig för såväl familjeliv och konferenser som för kroppslig och själslig hälsa. Man ska inte heller glömma att förutom den egna belysningen och den från uppfartsvägarna nås inte gården av något konstgjort ljus. Stjärnklara nätter är himlen verkligen häpnadsväckande! Kontakt: Ingemar Bjerkborn: 070 - 741 30 60 Kent Sylsjö: 070 - 783 07 00