Till salu inom: ”

alvar hård säljes

Tidigare annonser till salu

Atlantis Finland 2000 I dessa memoarer ägnas författarens vän och mentor Alvar Aalto särskild uppmärksamhet. Detta följer naturligt av bokens tema: sökandet efter den förlorade fadern. Vi får ta del av en fängslande diskussion om skapandets hårda villkor. Det handlar om identitet, eller snarare om jagets flyktiga och undflyende natur, vilket Schildt konkretiserar med sina analyser av Cézannes måleri likaväl som av Aaaltos kameleontliknande personlighet. Behovet av en Gudsbild, en annan fadersgestalt, tas upp både konkret och filosofiskt. Inbunden med skyddsomslag, 2041 s. Nära nyskick
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag. Tryckt år:2007 Skick:I fint skick Vikt opackad:443gram Se! resume!--- Den medelålders Alvar Eide, anställd på ett galleri, möter en dag den 16-åriga narkomanen Katrine. Alvar är en osäker och tillbakadragen man som tyr sig till Katrine på ett desperat sätt. Med hjälp av hans pengar kan hon fortsätta sitt missbruk. Så dras Alvar långsamt in i ett inflammerat skulddrama. Parallellt berättas om författarjagets nattliga samtal med Alvar om romanens avsikter. Psykologisk roman om utsatta människors villkor.
Tiden/Folksam. 1968. 270 s. Häftad. Liten skada på pärmen. Inlagan i mycket gott skick. Gott skick. Sambandet mellan arbete och mental hälsa har på senare år uppmärksammats mer och mer. En allt hårdare driven rationaliseruing ställer större krav på samspelet mellan människa, arbetskraft och miljö. Vi har som individer olika förutsättningar att möta psykiska påfrestningar. En del av oss är hårdhudade medan andra åter har en mycket liten säkerhetsmrginal innan gränsen för anpassning överskrids med alvarliga konsekvenser som följd. Doktor rland Mindus, psykiatriker och förtroendeläkare vid Statens Vägverk, har lång erfarenhet av dessa problem och är en av vårt lands främsta experter på området..
olja på duk alvar hård äkthetsbevis baksida 70 x 50.bud ej under 4000
Alvar Hård Satiriskt motiv.