Till salu inom: ”

alva kabelspuit säljes

Tidigare annonser till salu

"Den kommenderade familjen" behandlar socialdemokratisk familjepolitik från Alva Myrdals jämlikhetsrapport 1969 fram till i dag. Marknadsekonomi och mångfald har världen över ersatt centralstyrning och planhushållning. Men i Sverige firar den (s)tatliga styrningen av familjepolitiken ännu nya triumfer under vackert tal om solidaritet och jämställdhet. Boken skildrar hur barnfamiljerna steg för steg - under löften om "ökat stöd" -försatts i ett allt större beroende av en nyckfull och dirigistisk stat. Två-tredjedelssamhället är för många barnfamiljer en påtaglig realitet. I stället för eftersträvad frigörelse från hävdvunna normer och fördomar har resultatet blivit tvång till likriktning som går ut över kvinnor, män och barn. Valfriheten förbehålls de verkligt välsituerade. Varför skulle kollektivism och planekonomi, som har misslyckats på alla andra områden, leda till Det Goda Samhället just när det gäller familjen? Det är föräldrarna som måste få bestämma utan att styras av förlegat kollektivistiskt tänkande. Hft. med sk.omsl. Timbro, 1999, 271 sid. Mycket gott skick.
Inbunden, Utmärkt skick, skyddsomslaget dock med obetydligt nötta kanter och spår efter att flikarna kan ha vikts in som bokmärke. Sparsamt fotoillustrerad. 430 s. Ordfront, 2006. Se även Se även Ackurats ex av Hirdman: Med kluven tunga. LO och genusordningen. För en av böckerna tillkommer 38 kr i fraktkostnad. För båda tillsammans 51 kr. Se även Ackurats ex av Lindskog, Lars G: Alva Myrdal. "Förnuftet måste segra" - kan skickas tillsammas med Hirdmans bok om Alva Myrdal för samma fraktkostnad (38 kr) som Hirdmans bok.
Säljer nu ut lite av det vi fått över under hösten & vintern Denna gång blir det ACE Alva 16-17" 16" 5/100 ET35 nav 73,2 500:-/st 17" 5/112 ET45 nav 73,2 650:-/st Är du tveksam om de passar till just din bil? Tveka inte att kontakta oss! Köper du både däck & fälg så levererar vi ditt paket monterat och balanserat. Bara att skruva på bilen och köra iväg.! Givetvis är allt fabriksnytt och vi lämnar 2års garanti mot fabrikationsfel på både däck och fälg.! Kommer du in till oss i Halmstad så bjuder vi på monteringen på din bil, har du inte möjlighet att hämta din beställning hos oss så skickar vi dem till dig snabbt och säkert med Bussgods för endast 495:- Önskar du annat däck löser vi det mesta som finns på marknaden. Halmstad Däck AB Österängsgatan 1 302 53 Halmstad 035-121110 info@halmstaddack.se VÄLKOMMEN
Hej! Jag sålde min bil och har nu vinterfälgarna liggandes. Det är ACE Alva fälgar, i begagnat skick. Observera att detta är med 4 hål. och INTE som på den ena bilden där det är 5 hål. Dessa fälgar kostar ca 1100 nya per styck. Däcken som sitter på är Dubbdäck i storleken 185 - 65 - R15 de har suttit på en Nissan Primera. Två utav däcken är det ca 2 säsonger kvar på och de andra två är det ca 1 säsong kvar på. Däcken är i märkerna Gislaved Nordfrost 2 och Marangoni Fälgarna finns strax utanför Ystad, men jag bor i Ystad så mötas i Ystad är lättast. Jag säljer dessa fyra fälgarna med helt okej däck för 2300kr. OBS. Ursäkta för dålig bild, men jag lägger även upp en bild på hur fälgen ser ut ny.
"ALVA" Kabelspuit