Till salu inom: ”

aluminiumprofiler till akvarium säljes

Tidigare annonser till salu

Ett traditionellt akvarium på 150l byggt med aluminiumprofil. Säljes med: - Bänk - Internt filter & pump, Aqua flow 400 - Externt filter & pump, Am Top 3337 - Värmare. - Lysrörsramp med lysrör - Bakgrund Ett perfekt akvarium för nybörjaren eller som odlingstank för experten. Allt är tätt och fungerar utmärkt, Båda pumparna är inköpta för 1 år sedan. Vi säljer detta för att vi uppgraderat till ett 400l akvarium. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 x 50 x 50 cm med täckskivor. Helglasakvarium med alla kanter förstärkta genom stiliga mattpolerad aluminiumprofiler. Matchande akvariebelysning med dubbla lysrör i samma mattpolerade aluminium. Allt i närmast nyskick. 600 kr för akvariet. Enkel akvariemöbel medföljer utan kostnad. Dessutom: alla tillbehör för ytterligare 250 kr, nästan nya: Einhell filterpump, termostatvärmare, batteridriven automatutfodrare, fiskmat, mm,mm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Med anledning av att jag köpt ett 720L akvarium ska jag nu sälja mitt 540L Den är med aluminiumprofil och tillhörande benställning. Den har två st ljusarmaturer med två rör i varje. Med följer även BTN moduler. Akvariet är av hög kvalitet. Ett innefilter och en cirkulationspump kan skickas med om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stort akvarium, uppskattningsvis 150-200 liter med aluminiumprofil samt matchande benställning säljes. I priset ingår 30-40 fiskar inkl 3 riktigt stora malar. Reningsverk mm ingår också. Nås endast på telefon.
Akvarium med aluminiumprofil, ca 130liter H-36cm B-39cm L-95 cm En ljusramp med plats för ett lysrör medföljer.