Till salu inom: ”

aluminiumfasad skrot bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Gamla Bettan bortskänkes som fixar- eller reservdelsbil. Har stått avställd i två år, men fungerade innan dess väldigt bra. De flesta besiktningarna utan anmärkning. Jag har inte tid eller behov av att rusta upp den, men för någon som vet de gör så kan den säkert fungera i flera år till med relativt lite arbete. SAAB 900 -88 5-dörrars. El-hissar, el-speglar, taklucka, centrallås, larm mm I brist på bättre alternativ så körs den till skroten på måndag (21/8), så ring vid intresse.
Varsågod, hämta den - den bortskänkes. Lådan köpte jag själv av en snubbe via Blocket, skicket var enligt säljaren: fungerade när jag tog ut den, inga fel på den, bara o stoppa in i bilen o köra Enligt automat reparations firman: helt slut i lameller o band, 3:ans växel fungerar ej, converten bränd och stora spår i axeln, fäst-öra saknas, spacklade sprickor i huset, ny-silikonat inne i lådan. Skrot /slänges enligt firman. Kontakta säljaren/skojarn: Anders Strandh i Vallåkra för mer specifik info, nås på 070-888 0901. Lådan bortskänkes, kan alternativt stå för milersättning och en 500-hundring om ni tar lådan och åker ned till Ryavägen 201 i Vallåka och lämnar den på motorhuven på denne skojares bil Jag nås på email för hämtningt - ni vet vad dom säger: först till kvarn gör bästa affären......
Blandat metallskrot bortskänkes mot avhämtning. Rör sig om allt från gjutjärn, stål, plåt mm. Den som är intresserad tar allt skrot och hämtar snarast. Skrotet är alltifrån lantbruksskrot till gamla radiatorer och vissa saker är väldigt stora och tunga kan behöva lyftas med kran. Det finns även stora behållare av rostfritt stål som säljes till högsbjudande. Svar endast via mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lägger ut en annons då skrotet skall bort. Jag betalar inget, men begär inte heller något för skrotet. Du får det... Men det måste bort. Vet heller ej kilo, men blandat är det. Allt som finns i högen skall bort. Finns även några längre rör, batterier 2 st, Mm som ska bort. Du som är här först får ta det. Håller det ej till någon som skall komma en annan dag, och jag betalar inget. Pris 0 Kr - Prutat och klart. Inga mail vänner behövs, likväl sms vänner då jag har tillräckligt. OBS - OBS - Det kan se lite ut men är mycket enligt mig.
Hej C.a 100kg (+- 50kg) aluminiumfasad bortskänkes. Den är från 80-talet och kan säkert säljas som skrot. Först till kvarn. Mvh Jonas