Till salu inom: ”

aluminiumbalk 240x80 säljes

Tidigare annonser till salu

Har två stycken juniorsängar 70x200 Kompletta med skummadrasser 7cm tjocka. Hyllan ovanför sitter skruvade i gavlarna de har plats för diverse, samt ett cd-ställ. Lådorna under sängen är på hjul och är lätta att öppna och stänga. Enda nackdelen är att barnen städar rummen lite väl fort, man hittar allt i dem. De står under en loftsäng så de aluminiumbalkar som syns på bilderna tillhör loftsängen, det är öppet mellan hylla och sängen mot vägg. Priset är per styck, men vid köp av bägge så ska vi nog kunna lämna nån rabatt
En bil som börjar bli till åren och en familj som tänkte testa att vara utan bil ett tag och se om det går. Normalt utrustad, en del rost och en del grejer som börjar närma sig utbytesdags. Besiktigad idag med en lampa som påpekande. Bra att veta: vänster bromskiva bak och aluminiumbalk bak som dragkroken sitter på. I övrigt tycker jag att den går bra, men är inte superkunnig på bilar. Extrauppgifter Märke: Saab Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 9-5 Se 2.0T Launch Hästkrafter: 149 Hk I trafik: 1997-09-19 Motorstorlek: 1985 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 229 g/km Färg: Mörkblå
KOMPANJONEN.se - En hållbar affär! Ett komplett mötesbord med elstativ som passar såväl för den snabba genomgången som för det längre mötet * Vit skiva, stativ i grålackerad metall (silver) * Min/Max Höjd: 69-119 cm * Ström: 230V * Begagnat i så gott som nyskick * Mått: 240 x 80 cm (B x D) * Vikt: 75 kg * Lagerstatus: SE LÄNK LÄNGST NED! * Artnr: M130117-02 TRYCK PÅ LÄNKEN LÄNGST NER I ANNONS FÖR MER INFO/BILDER OCH EXAKT LAGERSTATUS! Pris exkl. moms: 7.900:-/st --------------------------------------- Besök gärna vår lagerbutik i Stockholm (Hammarby Sjöstad)!
Aluminiumbalk i olika dimensioner säljes. Materialet är mycket väl lämpat för maskinbearbetning, gängning och anodisering och har mycket god korrosionsbeständighet. Dimensioner som finns på lager samt pris per kilo och pris per längdenhet syns på bild 2 och kan även laddas hem som pdf-fil här (copy-paste): https://www.scribd.com/doc/243843785/Lista-Aluminium Beställ valfri längd upp till max längd alternativt valfri vikt enligt tabell. Kapning i mindre delar efter överenskommelse, liksom leveranssätt. Priserna baseras på fritt lastat i Karlskoga. Frakt betalas av köparen. Betalning innan leverans Begär en offert idag!
Säljer av 10 st ovanligt stora och användbara pallkragar. Måtten är 240x80 cm och de passar extra bra för plantering av de plantor som behöver lite mer utrymme eller för de plantor du gärna planterar fler av. Utöver de stora kragarna säljer jag 3 vanliga 120x80-kragar. Kragarna är i gott skick och finns i Tunabackar för avhämtning. Pris: 150 kr styck för de stora, ovanliga Kragarna med utrymme för merköpsrabatt. 50 kr styck för de vanliga.