Till salu inom: ”

aluminiumbåtar test säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket smidig aluminiumbåt från svenska kvalitetsmärket Linder med testvinnaren Tohatsu 9,8 fyrtakt (http://www.tohatsu.se/fileadmin/tohatsu.se/images/Tester/10%20HK%20test%20Tohatsu%20vinner%20small.pdf) 2009 (uttagen 2010, garanti kvar). En fantastisk motor som har smarta funktioner, är tystgående, lättstartad och inte minst snabb. Jag har använt den som den perfekta följebåten till min större båt. Lättdragen och stabil. Vill man vara mobil kastar man lätt upp den på biltaket och kör dit man vill! Sen är det en extra bonus att titta på alla som vårrustar, slipar och målar sina båtar och nöjt konstatera att man äger en underhållsfri aluminiumbåt! :-) Båten är troligen sent nittiotal men i bra skick för sin ålder. Jag har monterat en påkostad klass 3 stävögla och ett klass 1-lås till motorn. Dessutom ingår förstås årorna. Väl medveten om det låga priset jämfört med vad dessa dyrgripar brukar säljas för så är jag inte intresserad av skambud. Men du är välkommen på en provkörning!
Kompass, Logg, Kartplotter, Batteri, Rattstyrning, Bränsletank, Eldsläckare, Länspump el/man, Backslag 2F?, Hytten är lite isolerad., Båten har ett slutet kylsystem med fyllda glykoltankar i skrovet som kyler motorn., Sjövattnet kyler skrovet och glykolvattnet till motorn., Mycket skadad propeller. Osäker funktion logg och plotter. Motorn vitryker vid kallstart. Kraftiga vibrationer vid körning med växel i från propelleraxeln. Kraftigt lagermissljud från propelleraxel vid körning. Sötvattenpump är i dåligt skick med lös remskiva och vattenläckage, impellerbyte krävs. Diverse lampor ur funktion. Repor och skrap runt båten. En stol sitter löst. Motorn varmkörd vid test och fungerar bra. Ej inbyggd fast bränsletank utan lös tank i plast på akterdäck, se bilder. Typskylt ej funnen. OBS! Båtvagn medföljer ej.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-11-14 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Anytec 750 SPD är aluminiumbåt för många i Sverige. Det är den båten som de flesta tillverkare jämför sina båtar med, oftast den båten som journalister jämför med i testerna. Kort sagt en kanonbåt! Denna båt har fått visa att hon är just en aluminiumbåt som man inte behöver skydda, inte behöver fendra av innan man angör bryggan. Hon ser lite tilltufsad ut men är "hel och ren" som man sa förr i tiden.
Svensktillverkade aluminiumbåtar från Tingsryd! - Ett bra val för miljövänligt båtliv. 460 ARKIP. BÄST I TEST. Gedigen trygg planande båttyp med överraskande trygg gång i sjö. Lämpar sig bra till en mängd fritidsaktiviteter samt fiske i hav och insjö. Lätt att traila. För motorval upp till 50 hk. Utrustad med en rejäl reling, greppvänligt räcke med hajfenor, durk i aluminium, badstege, automatisk länspump, 150 cm spölåda, styrpulpet, lanternor och generösa person- och stuvutrymmen. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas (DNV), en oberoende stiftelse som kvalitetssäkrar fritidsbåtar, yachter och fartyg världen över allt sedan 1864. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 6 personer. Stöldskyddsmärkt. 3 års garanti. Stävögla godkänd i försäkringsklass 3. 1 person, 50 hk motor ger ca 33 knop Längd: 4,60 m Bredd: 1,85 m Vikt: 286 kg Avsedd för: 6 pers Rek motor, lång rigg: 50hk Pris för båt: 89 900:- Kampanjpaket med en Honda BF 50LRTU, batteri, reglagewirar och g.k. motorlås. Monterat och klart för sjösättning. 5-års garanti på motorn och 3-års garanti på båten. Normalt paketpris är 174 600 SEK inkl moms. Kampanjpris: 153 900:- Kampanjpaket med en fyrtakts Tohatsu MFS 30 BEPTL, batteri, reglagewirar och g.k. motorlås. Monterat och klart för sjösättning. 3-års garanti på motorn och båten. Normalt paketpris är 149 600 SEK inkl moms. Kampanjpris: 134 900:-
Linder 460 Arkip 2008 med dubbla pulpeter mm. Mercury 50hk EFI med trolling instrument. ca120h gångtid. Tiki BT-600 treiler obromsad 80km/h. GPS/Lod Svensktillverkade aluminiumbåtar från Tingsryd! - Ett bra val för miljövänligt båtliv. BÄST I TEST. Gedigen trygg planande båtmodell med överraskande trygg gång i sjö. Lämpar sig bra till en mängd fritidsaktiviteter samt fiske i hav och insjö. Arkip 460 är även en utmärkt transportbåt. Lätt att traila. För motorval upp till 50 hk. Utrustad med en rejäl reling, greppvänligt räcke med hajfenor, durk i aluminium, badstege, automatisk länspump, 150 cm spölåda, styrpulpet, lanternor och generösa person- och stuvutrymmen. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas (DNV), en oberoende stiftelse som kvalitetssäkrar fritidsbåtar, yachter och fartyg världen över allt sedan 1864. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 6 personer. Stöldskyddsmärkt. Stävögla godkänd i försäkringsklass 3. Längd: 4,6 m Bredd: 1,85 m Vikt: 274 kg Avsedd för: 6 pers Rek motor: Max 50 hk Ring för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.