Till salu inom: ”

aluminiumbåt workbuster 4 15m mariner 40hk säljes

Tidigare annonser till salu

En bra bad- och fiskebåt, som är ca 5,5m lång och 2,10m bred. Har plats för 6-7 personer. Mycket stabil i vattnet då den har djupgående köl. Säljes med Mariner 40hk motor, lång rigg med elstart. Båten har lanterner, kompass, fendrar, ankare och hamnkapell (se bilder). Perfekt för dagsutflykter då den har uppfällbart bord och gott om plats. Allting fungerar och är i gott skick. Endast en ruta som har spruckit (höger sida). OBS ingen trailer. Säljes på grund av att jag inte har någon vinterförvaring till den. Måste bort innan helgen! Svarar endast på samtal och sms.
hej! har en fin ultra marin styrpulpit med 40 hk tohatsu . båten renoverad 2011 motor från 2000 med el tilt. båten är perfekt för bad och riktigt bra som fiske båt, båten är ca 5 m lång och ca 2,10 bred. båten funkar utmärkt. finns en 30 kärra till båten. är endast ute efter byte, vill byta till en snipa med ruff eller nåt liknande. typ polar eller nåt!skriver ej nåt tele nr utan bara mail,vill inte ha en massa skit samtal så maila om du har nåt som är av intresse så hör jag av mig. båten kommer sjösättas i mitten av april. båtens värde, vet ej ,kanske runt 40-50 tusen ingen aning. lägger givetvis peng i mellan om det behövs. snipan bör va en diesel. hör av er på mail .bilden är från 2011 , det kommer va en ny ruta som är lite tonad plus en rostfri båge tror jag, jag har ej bestämt mig än ! mvh Mikael
Smidig och lättdriven båt med en välservad och fräsch Yamahabyggd Mariner från 1990. Går som ett skott och drar tex med lätthet upp välbyggda män på vattenskidor. Elstart Batteri Separat oljesmörjning Durkaluminium Ny ruta i lexan 1990 40hk Mariner, impeller och offeranod bytt 2011, Växelhusolja bytt varje höst. Formsydda dynor Stereo med SD-kort Kenwood högtalare Hemmabyggd Båtvagn medföljer. Båten är sjösatt och kan efter överenskommelse provköras i Kåge småbåtshamn. Ring helst!
Ska nu sälja min Buster pga nya båtplaner. Kanonbåt till fiske och lek. Mariner Magnum 40hk 4cyl 2-takt-94:a 10st Aluminium spöhållare från Lorents Marinprodukter Nytt golv i marinplyfa Nytt Lowrance Elite5 med plotter Extra motorfäste för el eller trollingmotor. Länspump Canon Djuprigg TIKI BT-700 trailer ingår (Nypris 14000:- Köpt Augusti 2011) Max fart 25knop och går ca 1 knop på tomgång"Perfekt för långsam trolling" Provkörning innan affär är en självklarhet och mer bilder kan givetvis ordnas vid intresse Högstbjudande OBS EJ BYTEN!! Respektera det
Uttern 4602 en styrpulpet i toppenskick med en Mariner 40 hk fyrtakt med trimtilt. Motorn är nyservad på firma, ny olja, nya tändstift, ny impeller, förgasarna genomgångna och rengjorda. I våras så gjorde jag även iordning bottnen på den, med 3 lager primer och 2 lager bottenfärg. Ankare, fendrar, tampar och trailer ingår i priset. Ring för mera info. Kan tänka mig byta mot större DC med inombordare ochövernattningsmöjlighter.