Till salu inom: ”

aluminium svets säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min Honda Civic 5 dörrar. Nybesiktigad, fick 2 tvåor som är åtgärdade på verkstad och tvåorna släckta. En mycket bra bränslesnål bil, mekaniskt bra men dålig lack, rost över båda hjulhusen bak, samt några fläckar till. Något för den händige med svets. Ingen AC, fönsterhissar fram. Fläkten går bara på de två hösta hastigheterna. Ingen dragkrok, vinter däck finns på plåt fälg. Sommar däck på aluminium. Bilen har precis gått över 16 000 mil. Bilen finns i Mölnlycke. Har du några frågor så maila.
Tänker sälja en Fexac UH universalfräsmaskin av årsmodell 1987 .Detta är en mycket kompetent maskin med stora möjligheter. Den har både horisentiell samt vertikal spindel med iso 50 kona.3-axlig digital heidenhain ,centalsmörjning,snabbmatning.X=1200 U=300 Z=300 i bordsrörelse medföljer skruvstycke samt lite andra tillbehör enl ök.Kan även ta en TIG svets som delikvid krav att det går att tigsvetsa i Aluminium med den.Eller andra förslag kan även vara av intresse ,båt eller dyl!Komplett reservdelslista tillhandahålls på Fexac.net . Lasthjälp finns på plats.El bud!
Behöver du eller ditt företag hjälp med rörbockning? Vi bockar dagligen dimensioner från 30mm upp till 76mm. Alltifrån frontbågar, bakbågar, 3" Avgassystem , stag och räcken Vi använder normalt svartstål, rostfritt och aluminium.Som vi svetsar ,bockar samt plåtarbeten Moderna maskiner och kompetent personal borgar för den höga kvalitet vi har. Vi är öppna för förslag, har du en förfrågan eller ideer.? Kontakta oss omgående Priset varierar beroende på arbetet
Arbetar med CNC-fräs, svets m.fl. Tillverkar delar efter era idéer eller ritningar. Allt från bokstäver, kugghjul, pussel till olika paneler, reservdelar till radiostyrda fordon och gravering mm. Fräser ut, graverar, svetsar. Arbetar främst i alla plast- och trämaterial och aluminium. Hör av dig via mejl eller telefon efter 16.30 på vardagar även på helger så hjälper jag dig med ert projekt till en vettig peng.
En EWM PHOENIX 400 MIG/MAG-svets som klarar alla sorters tråd i alla sorters material. Maskinen är från -00 och har med fördel främst använts för att svetsa i aluminium för stora konstruktioner med mycket svets. Maskinen har alla tänkbara inställningar som går att önska, även förinställda program går att få om maskinen vandrar mycket mellan olika användare och arbeten. Ett par fulla trådrullar för aluminiumsvetsning följer med. Priset är 40.000:- + moms och diskuteras endast på plats. OBS! Bilden är lånad. Maskinen som säljs är begagnad.