Till salu inom: ”

aluminium profil skena skutdörr uterum säljes

Tidigare annonser till salu

En mycket snygg och modern carport av högsta kvalitet. Går även bra att använda som uterum. Färg antrasitgrå. Mycket enkel att montera ihop. Alla delar är tillverkade i aluminium samt rostfria skruvar och ett tak av polycarbonat som är mycket tåligt. Färgen på taket är gråtonat. Stuprör ingår. Den speciella designen och dom unika profilerna tillhandahåller en stark struktur på carporten. Logiskt integrerad, unik stil och enkel installation. Det ända som inte ingår är betongen för att gjuta fast pelarna. Mått: Bredd 3000mm längd 5400mm Höjd 2400mm på högsta nivån och 1900mm på längsta nivån. Nya i kartong!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-05 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
En mycket snygg och modern carport av högsta kvalitet. Går även bra att använda som uterum. Färg antrasitgrå. Mycket enkel att montera ihop. Alla delar är tillverkade i aluminium samt rostfria skruvar och ett tak av polycarbonat som är mycket tåligt. Färgen på taket är gråtonat. Stuprör ingår. Den speciella designen och dom unika profilerna tillhandahåller en stark struktur på carporten. Logiskt integrerad, unik stil och enkel installation. Det ända som inte ingår är betongen för att gjuta fast pelarna. Mått: Bredd 3000mm längd 5400mm Höjd 2400mm på högsta nivån och 1900mm på längsta nivån. Nya i kartong!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-12 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
En mycket snygg och modern carport av högsta kvalitet. Går även bra att använda som uterum. Färg antrasitgrå. Mycket enkel att montera ihop. Alla delar är tillverkade i aluminium samt rostfria skruvar och ett tak av polycarbonat som är mycket tåligt. Färgen på taket är gråtonat. Stuprör ingår. Den speciella designen och dom unika profilerna tillhandahåller en stark struktur på carporten. Logiskt integrerad, unik stil och enkel installation. Det ända som inte ingår är betongen för att gjuta fast pelarna. Mått: Bredd 3000mm längd 5400mm Höjd 2400mm på högsta nivån och 1900mm på längsta nivån. Nya i kartong!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-19 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
En mycket snygg och modern carport av högsta kvalitet. Går även bra att använda som uterum. Färg antrasitgrå. Mycket enkel att montera ihop. Alla delar är tillverkade i aluminium samt rostfria skruvar och ett tak av polycarbonat som är mycket tåligt. Färgen på taket är gråtonat. Stuprör ingår. Den speciella designen och dom unika profilerna tillhandahåller en stark struktur på carporten. Logiskt integrerad, unik stil och enkel installation. Det ända som inte ingår är betongen för att gjuta fast pelarna. Mått: Bredd 3000mm längd 5400mm Höjd 2400mm på högsta nivån och 1900mm på längsta nivån. Nya i kartong!. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-26 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Har en 3 m lång, E-profilskena till skjutdörrar. Aluprofilen är vitlackerad men begagnad. Ge mig ett bud över 90 kr. Hämtas.