Till salu inom: ”

aluminium livbåt till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min båt gjord i aluminium. Båten har en minst sagt spännande historia. Båten är en före detta livbåt som tidigare suttit på en bogserbåt som under andra värdskriget sängtes i floden Rhen. Båten är 4,25 m lång och 1,80 m bred. Sittofter och durk är renoverat utbytt till nyskick 2009. Motor. Yamaha 15 HK med lång rigg. Går som en klocka. En tank i plåt och en i plast medföljer Båtupptagningsvagn endel tampar och ankare och motorkärra medföljer. Allt säljs i ett paket. Allt eller inget. Prutat och klart.
Livbåt / räddningsbåt, från en av marinens fartyg. Byggd av Marstrands Båtvarv 1958, en av de sk "osänkbara livbåtarna". Går mycket stadigt, även i hög sjö. Säljes utan motor, men ett par präktiga åror ingår. Jag har haft en långriggad 20 hk motor på tidigare. Det här är en båt som kommer att hålla i evighet, den är gjord i tjock aluminium och är mycket tålig. Det finns ett par rejäla bucklor i skrovet, men endast estetiskt. Nylagt däck 2013 i tryckimpregnerat virke. Alt 15 000:- med nyservad Jonson 20 hk utombordare.
Båtbockar Aluminium med stöttor Ca 5 ton. Nypris ca 8.000:-: 3000:-. Komplett Reglagepaket Volvo Penta 2 Motorer 2 Styrplatser: 4000:-. Plastimo Inshore livbåt + västar. Aldrig använd: 2000:-. Diverse fendertar:200:-
F d livbåt i aluminium från Svenska Amerikalinjens Stockholm säljs. Skrovet rensat för allt inrede. Beräknad vikt 400 kg. 7,5 x 2,6 meter. Priset motsvarar ungefär metallvärdet. En mindre skada. Bygga om med inombordare?
F.d livbåt i aluminium, sidoplåtar finnes. Längd 7,35. Bred 2,35.