Till salu inom: ”

aluminium arbetsbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Vår sista visnings 13:a Yamarins underbara bowrider med aluminiumskrov. Detta visningsex säljes med Yamaha F115 för detta pris, men kan fås med F150 mot pristillägg. Ring för Dina utrustningsönskemål och pris! Ring!! Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets.
Kanonpris på vår sista visnings 13:a Yamarins underbara 61CC med aluminiumskrov. Detta visningsex säljes med Yamaha F115 till detta kanonpris. Kan fås med F150 mot pristillägg!!Ring för Dina utrustningsönskemål och pris!Ring!! Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets.
Kanonpris på vår sista visnings 13:a Yamarins underbara 61CC med aluminiumskrov. Detta visningsex säljes med Yamaha F115 till detta kanonpris. Kan fås med F150 mot pristillägg!!Ring för Dina utrustningsönskemål och pris!Ring!! Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets. . Årsmodell: 2013 Märke: Yamarin Modell: 61 CC CROSS Bredd: 2.3 meter Material: Aluminium
Mycket bra och robust arbetsbåt. 6 m lång 2,2 m bred. Ny trailer 2012. Båten är byggd i 5 mm. aluminium. Motor 75 hk. 2001 Motorn är regelbundet servad på verkstad. Ny trimpumpsmotor 2013. Ny "targa"båge 2013 med lanternor som även är fällbar. Bogser stång. Enkelt ekolod. Båten är en riktig arbetshäst, väldigt stabil och klarar att bära väldigt tung last. Båten är lämplig som grönbåt inom dykeri. Eller för skärgårdssnickaren. Kan levereras mellan Mora och Strängnäs.
Denna akterkabinbåt är perfekt för bekväma transporter för 6-8 personer eller som duglig lastbåt. Båten har för oss transporterat allt för att inreda ett sommarställe från grunden. Finns möjlighet att bädda 2kojjer. - Nynäs 770 - 5mm aluminium (kan bryta viss is på vintern) - Mercruiser 4.2 liter och turbodisel 220 hk - Trimplan - Bränsletank 400 L - 19 graders V botten - GPS med plotter - Radar Hör av er på 076-0000067, 070-7394091 eller mail för mer info.