Till salu inom: ”

altsaxofon yamaha säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min trogna skolsax pga behov av pengar. Saxen är i fint skick men är använd. Gjorde en större service på den hos Uffes Blås för ett tag sedan till en kostnad av 2500kr. Saxen är av märket VITO. Du får helt nytt Yamaha 4C munstycke på köpet med ligatur och kapsel. Det enda DU behöver köpa själv är rörblad och halsrem. Sen blir det fritt blås!
En altsaxofon Yamaha-23 för nybörjare. Absolut det bästa nybörjarmärket på marknaden. Japansktillverkad till skillnad mot dagens Yamaha. Håller och krånglar inte som billigare gör efter en tid. Håller hela musikskoletiden ut om man inte vill eller har råd att byta upp sig (15-20 tusen). Nypris på Yamahaha ligger runt 9.000:- Renoverad och genomgången Nyligen omputad 1 år sedan och sparsamt spelad sedan dess. Pris 5300:- Med nytt Yamahmunstycke 5500:- Dvs 100:- i rabatt på munstycket innehar f-skattsedel Ring eller maila mvh Anders
Säljer min altsaxofon då jag helt enkelt inte spelar längre. Det är som jag skrev i rubriken en saxofon av Yamahas proffs serie. INFO: Har legat i lådan i 2 år nästan orörd. Den köptes in för 6-7 år sedan och har varit på service för koll av putor för 3 år sedan. Serienr: 124370 Nypris för liknande modell ligger på runt 23.000kr.