Till salu inom: ”

altsaxofon buffet crampon säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en altsaxofon av märket Buffet Crampon prestige. Fantastiskt proffssaxofon som ger en otroligt varmt och rund ton pga att den är tillverkat av koppar. Crampon Prestige är Buffet´s bästa altsaxofon model. Jag köpte den i början av -90 talet och den är helrenoverat i december 2010 av Lloyds Musikverkstad (7000kr). Alla putor är nya och mekaniken fungerar som på en ny sax. Nacken är inte original,den är från Buffet S1 model.Jag ville ha lite "jazzigare" ton,det är orsaken till varför nacken är bytt. Saxen har högt F# och otroligt bra och smidig mekanik. Serienr är 374XX och jag tror att den är från 1984-85. Jag säljer saxen för att jag använder den så lite (spelar mest tenor&sopran). Jag har fler bilder,hör av Er om intresset. Sax+case,inget munstycke. Provspelning möjligt i Umeå,Lycksele. Pris 17.000kr+frakt eller högst bud. OBS!Jag samlar på gamla tenorsaxofon munstycken så att kan tänka mig bytesaffärer.
En riktigt fin Buffet Crampon SDA (Super Dynaction) altsaxofon från 1970 (serienr 165xx). En vintage-saxofon med ett härligt mjukt och fylligt sound. Googla på modellnamnet och ni kommer at kunna läsa många fina omdömen om denna modell. Skicket är riktigt fint. Lacken på kroppen är kanonfin men mekaniken har något sämre finish (ngt oxiderad). Ljudet påverkas dock inte av detta. Skön mekanik och täta putor. M.a.o. en spelklar saxofon som du inte behöver göra en renovering av det första du gör.
Här är en riktigt fin Buffet SDA (Super Dynaction). Kropp i mässing och med förnicklad mekanik (antar jag). Lite oxiderad på de förnicklade delarna men mycket mycket fin på kroppen. Serienummer 165XX (tillverkad 1970) Fräscha klaffskinn/putor som tätar bra och gör den lätt spelbar över hela registret. Originalväskan (i gott skick) medföljer. Högupplösta bilder kan skickas via mail. Pris 8000 inkl. frakt (inom Sverige). Det är även ok att ge bud.
Fantastiskt fin Buffet Super Dynaction från början av 70-talet (serienummer 16542). En kvalitetssaxofon tillverkad i Frankrike. Munstycke (Buffet) medföljer. Ytterligare bilder kan fås per e-post.
Hej Jag säljer min Buffet Crampon Evette altsaxofon. Fullt fungerande skolsax. Den är värt att provspela. Ifall du har frågor bara ring! Med vänlig hälsning, Peter