Till salu inom: ”

alternativa sängben till ikea sängar säljes

Tidigare annonser till salu

Två stycken resårmadrasser á 80x200cm,= sammanlagd storlek: 160x200cm, höjd: ca:22cm (går utmärkt med te.x. Ikeas sängben) mycket sparsamt använda, Heter DreamZone Plus C10, DreamZone madrassen är av högkvalité och med PLUS får man lite extra när det gäller komfort och kvalitet Färg: Vit Vi köp av en 200kr/styck, vid köp av båda 350kr för bägge och då följer även tillhörande bäddmadrass med så då är det bara att använda dem som dubbelsäng på engång. (Föredrar det senare alternativet) Prutat och klart eftersom det är ett oerhört bra pris för dessa komfort madrasser! Finns att hämta i Västerås Säljs pg.a. att dessa endast stått som extra sängar och pg.a. utökning av familjen behövs extra rummet till annat nu...
Skänker alternativt byter bort en säng (Sultan Skymning 140cm) med tillhörande sängben. Om du har en cykel som du kan tänka dig byta mot sängen så har du förtur. Men om du inte har en så går det lika bra att höra av sig ändå. Sängen har en fläck på ena kanten som man kan se på bilden. Den luktar ej och går helt säkert att tvätta bort med något slags tvättmedel. Vi har inte tillgång till bil så sängen måste hämtas här.
Datorbord- IKEA Djup 61 cm Höjd 90 cm Längd 100 cm PRIS: 300 kr Säng - IKEA Sultan strandliden + sängben I rostfritt stål. 90 cm bredd. PRIS: 200 kr Stol x2- IKEA Stefan- Blå och Grön Bredd 42 cm Djup 49 cm Höjd 90 cm PRIS: 100 kr för båda alternativt 75 kr st. Hylla- IKEA SÅLD
Hej! Nu är det dags att sälja min säng då jag köpt en annan. Den är väldigt fräsch då både madrasskydd och resårskydd varit på sedan dag ett. Tyget på bäddmadrassen går att ta av och tvätta. På tyget finns en liten fläck i nedkanten, men går att ta bort, alternativt kan sängen köpas utan om man nu vill det. IKEA SINGÅS resårbotten IKEA TVEIT bäddmadrass IKEA SULTAN Sängben Jag tänkte mig 1500 då den kostar 3500 nu, MEN jag kan GÅ NER I PRIS vid snabb affär! Ring eller smsa!
Säljer min IKEA Sultan Salhus 90x200-madrass tillsammans fyra sängben. Är bara 3 månader gammal och i bra skick. Säljer den eftersom den är för mjuk för min rygg. Ny kostar 2500 kr: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90156756#/60152496/ Hämtas hos mig alternativt kan jag transportera den var som helst inom Linköping för 100 kr. Norrköping, för 150 kr.