Till salu inom: ”

altantvätt säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är en flexibel spolfirma på västkusten. Utför dom flesta typer av saneringsjobb tex. Klotter / grafitti Algborttagning Spolning av rör Kamerainspektioner Isproppar Hetvattenspolning Pumpning vid översvämmning upp till 2 kubik/min Altantvätt Bryggtvätt Stensättningtvätt Tuggummiborttagning Poolrengörning Gravstenstvätt Kontakta oss för din offert på jobb, inget jobb är för litet eller stort för 420 bar spolservice. Vi använder oss av ett modernt fordon med över 100 meters räckvidd och en minimal miljöpåverkan är ett stående fokus.
Nu är våren och snart sommaren här och det är i hög att ta hand om din fastightet. Vi utför det mesta inom tvättning / spolning. Exempel på jobb Taktvätt Klotter / grafitti Algborttagning Spolning av rör Isproppar Hetvattenspolning Pumpning vid översvämning Altantvätt Bryggtvätt (Har över 100 meter slang) Tvätt av stensättning Tuggummiborttagning Poolrengöring Murrengöring Bottenspolning av båt Alla jobb utföres på så smidigt och miljömässigt sätt som möjligt. Gå gärna in på www.420bar.se för mer info. Även försäljning av högtryckstvättar och tillbehör.
Vi utför tjänster till privat personer med 50%Rotavdrag direkt på fakturan. Vi utför: Flyttstädning Storstädning Fönsterputs Altantvätt Taktvätt Dödsbosanering Maila gärna och berätta vad ni vill ha hjälp med så återkommer vi med offert/ prisförslag. Ni kan också självklart ringa till oss. Kontakt person: Kicki 0729 344 615 Företaget har F-skattebevis och ansvarförsäkring med upp till 10.000.000kr per skadetillfälle.
Jag heter Christer och erbjuder dig tvätt av fasader, vidskivor, tak, altan m.m. Är du privatperson kan du få RUT-avdrag som motsvarar halva arbetskostnaden. PRISER Arbete 190 kr/timme. Bilkörning 30 kr/mil. Kostnader för förbrukningsmateriel och hyrmaskiner o dyl. tillkommer. Vill du ha ett fast pris på arbetet - ring mig så kommer jag och kollar. Jag har F-skattsedel. Om du är nöjd med arbetet så är jag nöjd!
Behöver sälja av tillbehör till Bosch Aquatak pga flytt. De är aldrig använd och finns i orginalförpackningarna. Då det finns flera delar i bilden har jag numrerat dessa: 1. Sandblästringstillsats: 500kr 2. Altantvätt: 400kr 3. Fast roterande tvättborste: 300kr 4. Förlängningsslang 7m: 200kr 5. Backventil: 100kr 6. Universaladaptersats: 50kr 7. Adapter för Kärcher tillbehör: 50kr 8. Universaladaptersats: 50kr 9. Adapter för Kärcher tillbehör: 50kr 10. Förlängningsrör: 50kr 11. Sparyflaska: 50kr Vid köp av allt: 1200kr Ni når mig på telefon 0730-436351