Till salu inom: ”

altangunga hammock porch swing säljes

Tidigare annonser till salu

Porch Swing har sitt ursprung i Amerikanska södern. Vi tillverkar den i Svensk design och snickeri kvalité. Ni kan få den som 1, 2, 3 sits så att den passar just er trädgård, veranda, uteplats. Träslag är: Kvistfri fsc furu som kan oljas & lackeras i önskad kulör. Äkta Sibirisk lärk som är helt underhållsfri och blir vackert silvergrå. Tryckimpregnerad gran. Beställ pdf filer med alla 24 Porch Swings. Var ute i god tid för våren är här. Just nu har vi kort leveranstid. Pris från 2,995kr frakt inom Sverige. Om företaget Vi har tillverkat Amerikanska utemöbler i 10 år.
Porch Swing Amerikansk hammock, i Svensk kvalité & design & snickerikvalité. Vår specialitet är möbler i äkta kvistfri Sibirisk lärk, som är helt underhållsfri och blir vackert silvergrå med åren. Ni kan även få möblerna i kvistfri Norrlands furu, som kan lackeras & oljas i önskad kulör. Tryckimpregnerad gran. Pris från 2,995kr frakt till hela hela Sverige. Beställ pdf filer med mer info. Om företaget Ett litet snickeri med kunden i centrum med många nöjda kunder i hela landet. Det är er garanti för ett bra hantverk.
Sommarens skönaste plats? Nytillverkade altangungor av amerikansk modell, s.k. porchswings. Rejäl modell i furu, tvåsitsig. Komplett med kedjor, fästen och krokar. Fäst krokarna i en regel på din altan eller bro, eller varför inte i din trädgård? Andra modeller kan tillverkas enligt önskemål. Ring eller maila. Har jag inte möjlighet att svara, skicka ett sms så ringer jag upp dig.
Nu kan ni beställa en ultimat Trädgårdsmöbel som passar just er trädgård. Välj 1, 2, 3 sits med mått som passar just er! Ni kan välja färg & träslag som passar ert önskemål. För mer information beställ PDF på alla modeller träslag mm. Sommar, sol, trädgård, snickeri.
Rejäl tvåsitsig altangunga av amerikansk modell, sk. porch swing. Tillverkad i furu/gran. Kedjor och fästen ingår. Jag kan även tillverka en bredare modell på beställning, samt måla eller lasera den. Kontakta mig för prisuppgift.