Till salu inom: ”

altandelar fönster dörr tak säljes

Tidigare annonser till salu

Maxwood Norden Vi är en firma som har verkat i mellansverige under ett antal år och har lång erfarenhet av byggnadsarbete. Vi gör de flesta jobb såsom nybyggnation, renoveringar, klinker och kakel men kanske främst så håller vi på med byte av fönster och dörrar och renovering av yttertak. Vi tillhandahåller både fönster och tegel till mycket bra priser och vi ger dig ett pris som antingen gäller endast fönster eller tegel eller också så får du ett pris inklusive arbetskostnad. Nyhet för i år är att vi har kassettrullgardiner anpassade till våra fönster och dörrar. Företaget innehar f-skattsedel vilket innebär att du kan utnyttja rot-avdraget för att sänka din kostnad ytterligare. Ta dig till vår hemsida www.maxwood.se för mer information så hörs vi.
Färdiglekt i Lekstugan Nypappat tak för 1 år sen Bruks skick och lekt i ordentligt men ändå fräsch Röd utv och vit inv Ett fönster som har glas samt dörren är glasad Lite ny färg skulle inte skada Går att plocka isär i sektioner och flytta på Höjd totalt 180 cm utv Höjd inv till nock 184 cm Bredd 198 cm Längd totalt med altan 286 cm Altandel 80 cm Husdel 186 cm
Säljer en komplett friggebod. Helt isolerad (95mm) - väggar, golv & tak. Den är byggd med full ståhöjd. Yttertaket är byggt med råspånt - underlagspapp - shingeltak. Fotplåtar samt vindskiveplåtar är även monterade. Invändigt så sitter det panel på väggar och tak. Golvet är 25mm parkettgolv (ask). 2 fönster samt 1 dörr sitter även på bygget. Trossbotten är av oljehärdad plywood. Det är även förberett för el. Utvändiga mått 333 (inklusive altandel) x233cm Invändiga mått 215x195cm Höjd utvändigt till nock 270cm 28000:- Svarar endast på telefon.
Säljer en komplett friggebod. Helt isolerad (95mm) - väggar, golv & tak. Den är byggd med full ståhöjd. Yttertaket är byggt med råspånt - underlagspapp - shingeltak. Fotplåtar samt vindskiveplåtar är även monterade. Invändigt så sitter det panel på väggar och tak. Golvet är 25mm parkettgolv (ask). 2 fönster samt 1 dörr sitter även på bygget. Trossbotten är av oljehärdad plywood. Det är även förberett för el. Utvändiga mått 333 (inklusive altandel)x233cm Invändiga mått 215x195cm Höjd utvändigt till nock 270cm 22500:- Svarar endast på telefon. Arne
Skall riva vår altan pga putsning av fasad. 6 st skjutbara fönster med aluminiumram. 300:- st 1 st altan dör med fönster och lås. 300:- Altan tak i bra skick. Bud. Övrigt virke. Bud Kontakta för mått eller fler bilder.