Till salu inom: ”

alspån alved rökning säljes

Tidigare annonser till salu

Ingen tändare, inget brinnande, ingen tjära och ingen riktig rök. Inga cancerframkallande ämnen (under förbränningen av tobak uppstår ca 40 cancerframkallande ämnen), inga askfat, inga cigarettfimpar, ingen hemsk lukt och ingen luftförorening (ingen CO2). Innehåller ingen tobak. Den hälsosamma elektroniska cigaretten är en alternativ cigarett, som ser ut som en riktig cigarett, som smakar som en riktig cigarett och ryker som en riktig cigarett. Den är utrustad med utbytbart cigarettfilter. När du använder den elektroniska cigaretten, behöver du inte oroa dig för dålig andedräkt och gula tänder Användandet av den elektroniska cigaretten är ofarlig för de runt omkring dig; Ingen farlig passiv rökning. Den elektroniska cigaretten drivs av laddningsbara batterier. Detta är den originella, högkvalitativa och nyaste versionen av hälsosam e-cigarett. Rök den varsomhelst – pub, restaurang, tåg osv. Använd den för att sluta röka, eller för ett mer hälsosamt alternativ. Det känns som att röka och kan köpas med nikotin, som gör det mycket lättare att sluta.Detta är en cigarett som är fräsch att röka, som inte innehåller någon vidrig lukt och är helt harmlös mot dina tänder.
Producerad ved kapad i 30 och 50 cm färdig för leverans. Blandved, men enbart björk finnes med. Kapning i övriga längder på beställning. Samtliga priser avser stjälpt mått. Transport kan ordnas för ved och pellets. Rökspån säckar kan skickas. Frakt tillkommer. Ved 30/50 cm 450/400:-/m3. Alved och alspån / rökspån för rökning. Ved 500:-/m3 Flis ca 40l säck 100:- Samtliga priser är hämtpriser. Lastning på släpkärra ordnas Storsäck alternativt lösved. Telefon: Frank 0706 871262 / 0703 246283
W&W 1996, 2:a omarbetade och moderniserade upplagan. Inbunden i dekorerat pappband i nyskick. Illustrerad med foton och instruktiva och detaljerade teckningar i sv/v. Vikt 283 g. Format 15 x 19,5 cm. Porto 30:- (rabatterat, istf 36:-). För att rökningen skall ge ett lyckat resultat måste man gå tillväga på rätt sätt och ha en rökugn som fungerar effektivt. Författaren är överingenjör på Felix och har stor erfarenhet på området. Han ger noggranna upplysningar om hur man kan köpa färdiga anordningar och hur man själv kan bygga sin rökugn eller rökhus - för kall- eller varmrökning. Han går igenom steg för steg och ger råd och tips för bästa resultat. Beskrivning av rökta matvaror och recept ingår liksom ett kapitel om teknisk rökning inom industrin.
Alflis i 40liters -säckar 100kr st Alved 30cm längd 1/m3 500kr Säckarna med flis går att skicka.exl.fraktkost. Ved till kamin eller panna i olika längder för avhämtning eller transport med lastbil Tel Frank 0706 871262
Alved odlad för rökning av kött/fisk etc. Björkved 450 kr m3. Finns även mindre mängder alspån och vildkörsbär till rökning.