Till salu inom: ”

alpinsk dachsbracke valper säljes

Tidigare annonser till salu

6 stk amstaff valper 5 hannar ock 1 tik valp de er 100% amstaff jag har både mamma ock pappa til valpen ock dom er underbara ock snille så valpene er preget av sine foreldra vi søker søker snille seriøse kjøpere då vi inte er kamp hundar. vi er født i slutten av oktober. maila meg om dere ønsker bilder. min mail er jokernord666@yahoo.no eller ring for en hundprat 0768 102214 prisen på valpene går ock diskutera
Lilla Bosse som är en chihuahua blandras är vecka 23 redo att flytta till ett kärleksfullt hem. Bosse är 37½% Yorkshire terrier, 25% Chihuahua, 12½% Shih Tzu, 12½% Westie och 12½% Griffon. Detta är Skrållan och Gunnars andra kull så vi vet hur fina valparna blir, tidigare köpare är supernöjda. Om du tror att du kan erbjuda Bosse ett tryggt och kärleksfullt hem, och förstår att när man skaffar sig en hundvalp så skaffar man sig en familjemedlem som behöver omvårdnad och uppmärksamhet varje dag, ja då är du välkommen att höra av dig och komma och träffa Bosse. När Bosse är redo att flytta (tidigast i mitten av vecka 23) så kommer han att vara besiktad, vaccinerad, chipmärkt samt dolda fel försäkrad. Bosse kommer även att få med ett valp paket från Eukanuba samt en mysig filt som luktar som hans mamma. Vill du träffa Bosse och hans mamma Skrållan eller veta mer om dom så går det bra att ringa Emma på 0707-251202.
Lilla Lasse som är en chihuahua blandras är vecka 23 redo att flytta till ett kärleksfullt hem. Lasse är 37½% Yorkshire terrier, 25% Chihuahua, 12½% Shih Tzu, 12½% Westie och 12½% Griffon. Detta är Skrållan och Gunnars andra kull så vi vet hur fina valparna blir, tidigare köpare är supernöjda. Om du tror att du kan erbjuda Lasse ett tryggt och kärleksfullt hem, och förstår att när man skaffar sig en hundvalp så skaffar man sig en familjemedlem som behöver omvårdnad och uppmärksamhet varje dag, ja då är du välkommen att höra av dig och komma och träffa Lasse. När Lasse är redo att flytta (tidigast i mitten av vecka 23) så kommer han att vara besiktad, vaccinerad, chipmärkt samt dolda fel försäkrad. Lasse kommer även att få med ett valp paket från Eukanuba samt en mysig filt som luktar som hans mamma. Vill du träffa Lasse och hans mamma Skrållan eller veta mer om dom så går det bra att ringa Emma på 0707-251202.
Hej! Nu finns vår fina hane tillgänglig för avel! Han är cirka 3år gammal, och kommer från rasen alpenländische dachsbracke. Han har stamtavla och är registrerade i SKK, har avlats tidigare. Han är en jätte fin hund med mycket personlighet! Vi jagar med honom och har gjort det sen han va valp. Han jagar för det mesta allt, men är väldigt vass när det kommer till vildsvin, hjort/rådjur. Han går bra ihop med andra hundar och har ett bra psyke. Vi tar en avel avgift på 2000kr, för själva parningen & inget mer. Dvs, vi tar ej några avgifter för varje valp osv, utan denna summa är endast för parningen & återbetalas ej! För mer info var vänlig och maila eller sms:a i första hand! Telefonsamtal nås jag endast på eftermiddagen efter 16.00
Dette er en annonse for kennel Alpejegern i Norge. Oppdretter er Rune Myrbostad som er avlsleder I Norsk Alpinsk Dachsbrackeklubb. 9 valper født den 17 juni etter foreldre med meget godt gemytt og jakt linjer. Kullet er godkjent av avlsråd i Norsk Alpinsk Dachsbrackeklubb. Begge foreldrene har 1p. på drev og spor. Begge er HD fri og har formbewertung. Mor har 361p. og far har 362p. Begge foreldrene blir brukt på drev og ettersøksarbeid. De har et behagelig vesen og fungerer meget godt i familie. Alpinsk Dachsbracke er en rase som egner seg meget godt til å kombinere jakt og familieliv. De er veldig rolige å ha i hus. Små barn går veldig bra. Valpene er svart med brune (tan) mønster. Den svarte fargen er mer sjelden en den brune. 75% av alle dachsbracker er brune. I avl kan man krysse brun med svart. Det er ikke noe forskjell på brun og svart uten om fargen. Det er nå en fin mulighet å skaffe seg en svart dachsbracke etter meget gode foreldre. Har både hanner og tikvalper ledige. Valpene er leveringsklare fra midten av august. Valpene kan leveres i nærheten av Oslo helgen 10-11 august.