Till salu inom: ”

alpinestars tech 10 rea ord halva säljes

Tidigare annonser till salu

STÖVEL ALPINESTARS TECH 7Prisvärd stövel med mycket teknologi hämtad från Tech 10, tänkt för dig som tävlar på hög nivå eller för den säkerhetsmedvetne motionären· Hela stöveln är uppbyggd i skinn och plast med noga placerade flex-zoner för att stöveln skall vara säker och följsam och för att få en bra känsla mot cykeln och reglagen· Sulans konstruktion är hämtad från Tech 10 vilket innebär att den är ihopsatt med stövelns ovandel helt utan sömmar.· Tå-box med extraförstärkt PU-plast likaså runt hälen· Utbytbar slitdel vid hålfoten· 4 stycken spännen i aluminium varav det längst ner är reverserat för ökad smidighet och för att få en slimmad utsida· Tech 7 är CE Certifierad Ord pris: 3995krMX-outlet.se pris: 3199http://mx-outlet.se/default.asp?c=shop&cat=194&subcat=370&id=1464
Alpinestars Stunt multipaneljacka i skinn med suverän passform • Full grain leather, högsta skinnkvalite med en tjocklek 1,3 mm • Kevlarstretch på insidan av ärmarna • Broderade loggor på fram och baksida • Urtagbara CE- godkända skydd • Perforerade paneler på framsidan för maximal ventilation • Förböjda ärmar för bättre körkänsla • YKK Dragkedjor, slitstarka och lättknäppta • Ihopkopplingsbar med Alpinestars byxor i midjan via inbyggd dragkedja Jacka av hög kvalité nu med vita loggor istället för svarta. NU HALVA PRISET: 2498:- Ord: 4995:- Reserv. för slutförsäljning, erbjudandet gäller endast lagervaror www.sportdepan.se
Nu säljer vi ut sista paret Alpinestars Tech 10 till halva priset. Ordinarie pris 5999:- Värstingstövel för dig som kräver det bästa på banan. Låg vikt och slimmad profil ger ökad flexibilitet och bästa grepp mot hojen. Skinn och PU-plast. Urtagbar tvättbar innersko med stötupptagande padding och torsionsstavar, som kontrollerar vrist och benrotation och ger avlastning för knät. Poly Fabric-foder, fyra lågprofilspännen med dubbellåsning i aluminium, varav två bakvända, ledat hälseneskydd, stålskena i yttersulan mm. PU-plastskydd för tå, fotdel, häl, anklar, vad och smalben med extra hårt skydd för tå, häl och hälsena samt värmeskydd och plastförstärkt grepp från skaft till sula. Vit färgsättning har AirFlow ventilationssystem. Sista paret, storlek 11 (45,5)
Den kanske bästa crosstövel som finns, Crosstövlarnas RollsRoyce, Läs mera på WWW.KA-FRITID.SE Vi har fått in ett nytt parti med utförsäljnings grejer gå in på hemsidan för mer info.crossutrustning för över en miljon ska bort !!
Crosstövlarnas rolls -royce det kanske bästa som tillverkats av crosstövel , ord pris 5995kr , passa på det finns några par kvar, CROSSTILLBEHÖR FÖR EN MILJON REAS UT !!! BESÖK WWW.KA-FRITID.SE OUTLETBUTIK PÅ NÄTET !