Till salu inom: ”

almanacka gucci säljes

Tidigare annonser till salu

Hallå alla glada! Jag är en 14 månader gammal chihuahua/papillon hane som nu är i desperat behov av någon som kan ta hand om mig på dagarna. Jag älskar att vara ute och busa med bollar och pinnar men jag uppskattar också att ligga och gosa i mjuka filtar. Nathalie heter min matte och hon kommer från och med augusti -11 till och med april -12 behöva någon som tar hand om mig på veckodagarna(mån-tors). Kanske vill du ha mig som lekkompis på dagarna eller du kanske bara vill ha promenad sällskap. Då är jag helt rätt för dig! Vi bor i västra göteborg så det bästa vore ju om du också bor här i närheten. Låter detta något för dig tycker jag inte att du ska tveka att kontakta min matte så berättar hon mer. Ser fram emot att träffa Dig! //Nathalie och Gucci.
Nya och oanvända Gucci pilot solglasögon i original. Prislapp och alla tillbehör ingår. Nu 650. Balenciaga solglasögon i original med alla tillbehör kvar. Nu 650. YSL, Yves Saint Laurent, pilot brillor i original. Fodral och påse ingår. Nu 650. Missoni paraply med skydd och ett extra fodral i original och prislapp ej bortklippt. Nu 750. Mulberry plånbok, almanacka, sminkfodral och nyckelring inköpta på Mulberry butiken på Birger Jarlsgatan. Paketpris 1000. Paketpris med Mulberry portfölj inköpt på NK, se annan annons. Dustbag ingår. Paketpris 3500.
GUCCI ALMANACKA Märke: GUCCI Färg : Beige & Brun Material: Canvas med brunt skinn spänne samt brunt skinn på insidan. Silverspänne framtill med GUCCI Logga Mönster: Klassiskt GG Logga All over Använd därav det billiga priset Plats för 4 kreditkort på sidan samt penna under spännet Storlek: Liten (lika lång som en penna cirka) Äkta såklart, dock inget sparat kvitto. Serienr finns på insidan
Jag säljer nu min Gucci agenda med adressbok och plats för anteckningar. Man kan också köpa till datumblad så det blir en almanacka. Aldrig använd! Inköpt i Italien för 2 år sedan. Kan skickas mot frakt!
Har 2st äkta almanackor från gucci. Man måste köpa nya innehåll för de jag har i är gamla. Köpta 2001 och 2003. Säljer de för 1900kr styck. Eller båda för 3500kr