Till salu inom: ”

allsång skansen säljes

Tidigare annonser till salu

Jag söker dig som är ett riktigt Henrik Åberg fan som har inspelningar från tv-uppträdanden som Henrik har gjort - han har som bekant medverkat i många tv program om man bortser från sikta mot stjärnorna.Bla: Bingolotto 4 gånger mellan (1996-2003) Där i mellan tex: cafe på turne , solsta cafe , allsångskansen och upptåg med oldsberg.Du kanske har ett inspelar vhs band med allt Henrik har medverkat i eller delar av det ?Antingen om jag får låna det eller köpa en kopia av det. Jag står för ev fraktkostnader. Hör av dej till mej med vad du har via J.K@LIVE.SEMvh Joakim
Pocketförlaget 2008. Pocket, 264 sidor. Nära nyskick.Lena Sundström åker till Kuba, återupprättar sin heder som guldfiskägare och funderar på att röka på ute i garaget. En man i en gul keps försvinner spårlöst från "AllsångSkansen". På ett föräldramöte står en pappa och skriker "det här bryter mot Genèvekonventionen". Känns det fint att finnas en dag till? handlar om sådant som bara händer i verkligheten. Lena Sundström kommenterar och funderar över sin samtid, sina grannar, polare, bilister, husdjursägare, nakenbadare, skattebetalare och mobilabonnemangskunder. Det är inte alltid så lätt. Krig rasar någon annanstans. Samtidigt pågår den svenska vardagen.
AllsångSkansen samlad i bokform - lite historia, artister som var där, gästkockarnas recepttips, ett urval sångtexter och lite skvaller från bakom scen. Välbevarat och fint ex. ICA bokförlag, 2003. 1.upplaga. 93, [1] s. Rikt fotoillustrerad med ca 60 färgfotografier. Förlagsband med tryckt omslagsbild i färg. 4:o. 285x240x15 mm. 685 g. En bok som blickar tillbaka på Lasse Berghagens 10 år som programledare för ett av Sveriges populäraste TV-program, AllsångSkansen. Boken blickar också tillbaka till allsångens allra första start med allsångsledare Sven Lilja, Egon Kjerrman och Bosse Larsson. Dessutom bjuder boken på en härlig bildkavalkad med både nytt och gammalt arkivmaterial. Läsaren får även följa med bakom scenen!
AllsångSkansen / Grönalund Avresa: Tisdagar Välkommen med på vår resa till Kungliga Djurgården bussen stannar utanför Skansen ca 10:30 och går tillbaka 21:30 Detta kan du göra på Djurgården: Skansen, Grönalund, Aquaria, Wasa, Junibacken, Prins Eugens Waldemarsudde, Rosendals Trädgård, ABBA The Museum, m.m. Vill man shoppa i city är det bara att ta spårvagnen från Skansen till Kungsträdgården. Avresetiden är samma som " Stockholm dagtur " men med senare hemresa. Information & bokning: http://www.palmochgyll.se/dagturer01.html
Glada Hudikteatern har gjort det som få trodde var möjligt. Ensemblen bestående av utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare har bland annat gjort succé med sin Elvis-föreställning och uppträtt i AllsångSkansen. Nästa steg är att ta Elvisföreställningen till New York. I serien får vi bland annat följa Toralf, Theresia, Maja, Mats och Bosse - fem begåvningar med stora drömmar - under ett händelserikt år där de bland annat åker på en resa till New York för att sätta upp sin Elvisföreställning på Brooklyn Academy of Music (BAM).