Till salu inom: ”

allmänmänsklig kompetens omvårdnadskompetens säljes

Tidigare annonser till salu

Säljstöd med M3/Lawson- kompetens till stort miljöföretag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som säljstöd kommer du att arbeta med huvudsakligen administrativa uppgifter i olika former. I denna tjänst kommer du att få chansen att arbeta självständigt men samtidigt samarbeta mycket med företagets säljare och ha kontakt med deras olika kunder. Du kommer primärt att arbeta i affärssystemet M3 och snabbt att få ta eget ansvar vilket gör denna tjänst mycket spännande och utmanande.
Registrator med juridisk kompetens till kommun Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som registrator kommer du att arbeta med administration och registrering på kommunens huvudkontor. Arbetet innebär att du utifrån gällande lagar och förordningar hanterar inkommande ärenden till kommunen och speciellt till två nämnder. Du kommer att bli upplärd av den person som har tjänsten idag under den första veckan och kommer därefter att arbeta självständigt.
Academic Work söker omgående för kunds räkning en dataregistrerare med teknisk kompetens. Vår kund verkar inom att driva infrastruktur runt om i Sverige och ägs av starka varumärken. Du är definitivt en av de som använder vår kunds mobila tjänster! Arbetsuppgifter: Som dataregistrerare kommer du att arbeta med att leta reda på information i excel-filer varefter data läggs över till en databas. Applikationer som används är mail, Web, dokumenthanteringssystem och ett egenutvecklat program. Mycket av arbetet är repetitivt, men ingen excel-fil är exakt likadan som någon annan. Ibland kan visst detektivarbete ske för att reda ut hur informationen i excel-filerna skall tolkas och hänger ihop.
Administratör med kompetens inom Excel och Powerpoint Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som administratör kommer du att arbeta med att generera rapporter i Excel och sammanställa rapporter i Powerpoint i form av diagram och grafer. Du kommer även att arbeta med viss korrekturläsning samt granskning och kvalitetssäkring av ekonomiska rapporter. Utvecklingsmöjligheter: Det finns goda chanser till förlängning och uppdraget erbjuder en unik möjlighet för dig som har ett intresse för branschen och vill utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt och spännande företag.