Till salu inom: ”

allergivänliga toy pudel puff valpar säljes

Tidigare annonser till salu

4 tikar och 4 hanar är leveransklara f o m 4 januari 2012 Dessa valpar blir mellan 20-30 cm höga och 3-5 kilo. De fäller inte och är allergivänliga. Båda föräldrarna finns här att träffa. De är fiska sunda glada hundar som är lätta att ha att göra med och ha med sig. Denna parning är gjord medvetet. Mina valpar är uppfödda i hemmiljö och är på så sätt vana med hemmets olika ljud och de kommer även vara vana med andra hundar. Jag har en hemsida till valparna: www.smavalpar.n.nu Här kommer du kunna följa valparnas uppväxt. Du får även även komma hit och hälsa på under uppväxttiden. Vid leverans är dom: Vaccinerade Avmaskade Chipmärkta Veterinärbesiktade Dolda felförsäkrad Reg i jordbruksverket Med sig får de: Köpeavtal Härstamningsbevis Foder som den är uppväxt på Filt Leksak Skötselråd Goda råd rabatt på 1a nos och tassklippningen i kalmar. mm. Jag finns alltid om du har frågor om din valp. Även att den kan vara här om jag har möjlighet när du ska resa bort. Bilder på föräldrarna och valparna finns på hemsidan. Fler bilder på någon speciell valp kan även mailas www.smavalpar.n.nu
3 små Toy Pudel/Puff killar födda 8 maj och är leveransklara 5 juli då de är 8v gamla söker hem. De är allergivänliga och fäller ej. Pälsen blir som pudelns men rakare och glansig. På så sätt lättare att sköta. Föräldrarna är Toy pudel/Puff. Lugna, harmoniska, friska familjehundar. Mamman finns att se här hos oss. (Regnr 752098100460777) Valparna är uppvuxna med oss. Är därför vana vid de ljud som hör till ett hushåll. Eftersom jag är hemma med dem hela dagarna så blir det mycket pyssel med dem. Vid leverans är de: veterinärbesiktade, chippade, vaccinerade, registrerade i jordbruksverket, avmaskade, dolda fel försäkrade i 3 år. Medföljer gör: härstamningsbevis, bra att veta om valpen, goda råd, viktprogram, valppaket, filt m.m. När man kommit hem med din valp då kommer frågorna och du får gärna ringa mig och fråga. Jag vill hellre att du frågar för mycket än för lite. Ska du resa bort någon gång och inte kan ta hunden med dig så kan jag gärna ta den om vi ska vara hemma. Jag har en önskan och det är att vi har lite kontakt då och då så jag får veta hur det går och att få en bild då och då. Ring gärna för mer information. 0486-10510 el. 0708-34 08 85 Mer bilder och info om valparna och där du kan följa dem finns på deras hemsida: www.sunniesvalpar.n.nu Välkommen dit och titta.
Har nu små valpar som är leveransklara mellan jul och nyår då de är 8v gamla. Föräldrarna är trevliga, mysiga och friska så därför valde jag att para jag dessa två. Båda föräldrarna finns att träffa här. Pälsen är lättskött. De fäller inte där i mot kan den behöva klippas om man inte vill ha lång päls. Blandningen pudel-puff gör pälsen rakare än pudelns och därför lättare att sköta. Valparna är födda och uppvuxna med oss i hemmet och är därför vana vid ett hems ljud samt att jag håller mycket på med dem. Det finns 1 aprikos tik, 1 svart hane och 1 3färgad hane. Följa dem kan du göra på deras egen hemsida www.valparna.n.nu där lägger jag in nya bilder. Nu i början 1 ggr i veckan. Vid leverans är de vac, chippade, reg i jordbruksverket, vet bes, dålda fel försäkrade. Med sig har de bla härstamningsbevis, goda råd, valppåse m.m. Önskas fler bilder på någon speciell valp så kan jag maila över. Välkomna att höra av sig vid intresse.
Kvar finns: 3-färgad hane Black and Tan hane Svart hane med bruna inslag Svart tik med bruna inslag Black and Tan tik Dessa valpar blir mellan 25-30 cm höga och 3-4 kilo. De är leveransklara 4 jan -12 då de är 8 veckor gamla. Pappan toypudel/puff och mamman toypudel/puff finns här hemmet, så du får även träffa dem. Jag har valt att para dessa två eftersom de är pigga, friska och glada hundar samt att pälen blir lättare att sköta än pudelns. Valparna är uppfödda i hemmiljö och är därför van vid hemmets olika ljud och de kommer även vara vana med andra hundar. Hemsida finns till valparna där du får veta mer om dem, föräldrarna samt mer om mig. Du kan följa dem på hemsidan: www.smavalpar.n.nu Vid leverans är dom: Vaccinerade Avmaskade Chipmärkta Veterinärbesiktade Dolda fel Försäkrade Reg i jordbruksverket Med varje valp följer: Hunden papper Köpeavtal Härstamningsbevis Foder som valpen är uppväxt på Filt + andra saker Skötselråd mm Du är alltid välkommen med frågor eller råd. Ska du resa bort och jag är hemma så får din hund gärna vara här. (gäller min uppfödning) Jag är mycket tacksam för fortsatt kontakt. Höras via mail, få en bild någon gång och om vi har vägarna förbi ev komma förbi några minuter och träffa "valpen". Jag tar 1000 kr i handpenning då du bokar din valp, och resten betalas då valpen hämtas. Fler bilder kan skickas på den valpen du ev är intresserad av samt att du kan maila fler frågor som du vill ha besvarade.
Kvar i den här härliga kullen är 2 små hanar och 1 tik som är leveransklara 4 jan då de är 8v. Blandningen är toypudel/puff (se deras hemsida www.smavalpar.n.nu där finns bilder på föräldrarna samt mer info om dem) Som fullvuxna bör de ligga på ca 3-4 kg och bli 20-25 cm höga. De är med oss om dagarna och är därför vana vid ett hems ljud. (fast dammsugaren är fortfarande läskig för de flesta valparna vid 8v ålder) samt andra hundar. Mamma Tindra är jätteduktig mamma som tagit väl vara på sin kull så de är mycket trygga i sig själva. Pappa Kingen är en mysig hane som gillar att pyssla och leka med sina valpar. Han tar över när mamman tröttnar. Jag pysslar med dem varje dag, väger, klipper vassa klor, tvättar de där de blivit smutsiga mm så de är vana vid leverans att man håller på med dem. Mamma och pappan är mycket trevliga, friska och krya med bra mentalitet. Därför har vi tagit valpar efter dem. Valparna är allergivänliga, fäller ej. Du kan följa valparna på deras hemsida www.smavalpar.n.nu där du även ser vem som är vem samt att du får mer information om föräldrarna och om mig. Vid leverans är valparna : vac chippade veterinärbesiktade avmaskade reg i jordbruksverket dolda fel försäkrade badade kloklippta friserade Med sig har de: härstamningsbevis information om valpen goda råd valppaket leksak (som luktar mamma och syskon) filt (som luktar mamma och syskon Tuggpinnar rabatt på 1a nos-tassklippning i kalmar m.m. Du kan alltid ringa mig om du har frågor råd m.m. Ska du resa bort och jag inte har något inbokat får hunden gärna vara här. Ring gärna eller maila om du vill veta mer eller få fler bilder på valparna. Titta på hemsidan www.smavalpar.n.nu,