Till salu inom: ”

allergivänlig hund omplaceras säljes

Tidigare annonser till salu

P.g.a sjukdom villjag omplacera min Cockerpootik född 17.4 2009. Ingen problemhund! Oerhört lättlärd! Lärde sig vara ensam hemma första dagen.( Nu tycker jag inte att hundar ska vara ensamma hemma mer än ett par timmar) Hon kan vara lös och kommer när man ropar på henne.(Inte i stadstrafik) Hon är svart, allergivänlig.Fäller ite ett hårstrå. Hon behöver mer stimulans än jag kunnat ge sista halvåret. Skulle nog uppskatta Agillity!!! Min önskan är att hon kommer till ett hem där någon är hemmma, eftersom hon är van vid det. Shanti är en mycket glad hund och tycker om alla. Efter första löpet kastrerade jag henne för att hon ska slippa cancer och tumörsjukdomar. Hon håller sig också yngre. Och slipper ju löpet. Hon kostade 10 000kr.Priset kan diskuteras.Viktigast är ett bra hem!!! hOn är chipmärkt, haralla vaxinationer och jag har alla papper på henne. Om ni är intresserad hör av er via mejl med telefonnummer. MVH Ingrid
Med sorg i hjärtat har vi fattat beslut om att omplacera vår lilla ögonsten! Liten hund, billig i drift och mycket allergivänlig, hårar inte. Frisk, energisk och pigg. Lättlärd, framåt och tillgiven. Mycket social och glad, är van vid barn, stora som små. Omplaceras akut pga sjukdom i familjen som kräver mycket tid hemifrån, vill gärna ha hunden kvar, absolut ingen problemhund. Men av kärlek till hunden gör vi denna omplacering, då vi inte på sikt kan tillgodose hans behov fullt ut. Chipmärkt, avmaskad, renrasig chinese crested dog hairless, har stamtavla och är registrerad. Född 17 maj 2010. För mer information och bilder, maila lite om dig/er och lämna kontaktuppgifter.
Tibetansk spaniel/Lhasa apso/shih-tzu hane 11månader. Det är med stor sorg i hjärtat som vi väljer att omplacera vår älskade hund. på grund av tillökning i familjen känner vi att tiden inte räcker till. han är en jättefin blandras kille. snäll och go, en fin familjehund som gärna vill vara med. han älskar att vara ute i naturen och leka och gå promenader. han är rumsren. denna ras är allergivänlig och han fäller väldigt lite! FÖDD den 20/6 2010! känner du att du har tid och möjlighet att ge Milo ett kärleksfullt och varaktigt hem är du välkommen att höra av dig! avmaskad reg i jordbruksverket vaccinerad vet besiktad utan anmärkningar chipmärkt trimmad den 31/1 2011 alla kvitton och övriga papper medföljer!! detta medföljer också: halsband koppel leksak godis/ben liten transportbur hundfoder klosax van vid småbarn och andra hundar. välkommen att höra av dig via telefon!
På grund av ändrade familjeförhållanden, måste vår älskade Torsten hitta ett nytt hem. Torsten som är 7 år, är en blandras Bishon/dvärgpudel. Och är en allergivänlig hund. Han är fullt frisk, och har aldrig haft några sjukdomar eller åkommor. Torsten är en mycket trevlig och tillgiven hund, och mycket lättlärd. Han är inte så förtjust i att vara själv hemma, men korta stunder går bra. Hör av er, så berättar jag gärna mer om Torsten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Familj bosatta i hus strax utanför Stockholm söker mindre hund gärna av allergivänlig ras som Malteser eller Bichon Frise. Här finns en 15 årig tjej som längtar efter en fyrbent kompis att umgås med, gå kurser och kanske testa agility tillsammans med. Familjen har lång hundvana och hunden kommer att ha sällskap på dagtid. Behöver du omplacera din vuxna hund eller har du en något äldre valp som du tror skulle passa hos oss - hör av dig via mail och bifoga ditt nummer så ringer vi upp. Priset diskuteras.