Till salu inom: ”

allergifria katter bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Bortskänkes emot upphämtning. Jag har en del möbler som jag tänkt göra mig av med nu innan jag ska flytta. En ALBERT furu hylla. En stor 2 sits soffa med tillhörande fotölj i blå läder, har haft katter så de har klöst lite på dem, men de är skön och bra att sitta i. En tv bänk ifrån Ikea på hjul med två hyllor i silver(är en gammal modell, vet ej vad den heter). Om du är intresserad så skicka ett mail så får du kort på grejerna och på slitagen som finns.
Soffa Tomelilla 2sits med naturvit klädsel bortskänkes snarast. Själva soffan är i gott skick men klädseln är sisådär. Det finns några enstaka ljusgrå fläckar som inte gått bort i tvätten och våra katter har klöst på sidan. Men den är inte alls nedsutten och den är väldigt bekväm att sitta i - utom för höggravida och för äldre som har svårt att resa sig upp. Finns att hämta på Östra Sorgenfri i Malmö(Bottenvåning). Hämtas snarast! Maila och berätta när ni kan komma och hämta den och lämna även telnr.
Jag har flyttat! Och kvar i den gamla lägenheten står en grön (färgen stämmer bäst in i bild nr2), textil, tre-sits soffa som jag fick förra sommaren. Har haft extra klädsel över den eftersom jag har katter. Så den har inte en skråma men kan inte garantera att den inte har ett enda katthår som fastnat. Det går dock alltid att rolla bort.:) Den bortskänkes nu mot självhämtning allra senast fredag 27e juli. Kruxet är att den är ganska tung. Och den finns att hämta på Professorsgatan i Malmö, sjunde våningen utan hiss. Hissen är liten. Soffan fick bäras upp till mig av tre starka karlar. Det behövs alltså tre-fyra starka människor som orkar bära ned den sju våningar. Men gratis är gott! Så det kan du säkert ordna!;) Vid intresse- Smsa hellre än att ringa då jag jobbar mycket och på udda tider så jag kan inte svara i mobilen. Men textmeddelanden går bra. VH /J
Har 2 st tomelilla soffor, en sand beige och en mer vit beige. Dessa två ska bort pga renovering. Våra ungar har råkat måla på någon dyna (vet ej om det går att tvätta bort). Katterna har klöst sidor och baksidor. Men i övrigt är båda ok. Kanske lämpar sig för föreningslokalen eller den som inte är kräsen. Därav bortskänkes mot, 0 kr, att ni hämtar BÅDA sofforna! Sofforna finns ute i Haninge.
Tvåsits-soffa från danska Raun (www.raun.com) bortskänkes på grund av flytt, hämtas senast 17/10 Soffan är superskön och kuddarna har en skön stoppning, antagligen dun. Soffan har armstöd på ena sidan (höger framifrån sett) och rymmer lätt tre personer. Soffan står på en sockel i valnöt (relativt ljus) Vi skänker bort soffan på grund av att våra katter har klöst på soffan och förstört den lite. Armstödet (framsidan) har drabbats värst (se bilder), men däremot går det bara att klippa bort alt. sy in trådarna. För den händige finns säkert fler lösningar - däremot har vi inte gjort något åt det och soffan kommer i befintligt skick. Soffan inköptes för 18 000 kr Mått: Längd ca 2 m Djup ca 85 cm (Soffa, tvåsits-soffa, design-soffa, brun)