Till salu inom: ”

allergifria hundar till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan ! Med stor sorg i hjärtat måste jag tyvärr sälja min lilla tik. Jag har två små barn och dem funkar inte tillsammans med hunden därför vill jag hitta ett nytt hem till henne. Du som ringer ska vara minst 18 år gammal annars gör dig inte besväret att ringa. Hon är en RENRASIG SHIH-TZU och är 9 VECKOR gammal. Hon har en silkeslen päls och rasen är känd för att vara ALLERGIFRIA hundar. Hon är jätte söt, snäll, pigg och frisk. Självklart är hon även VACC, CHIPPAD och AVMASKAD. ENDAST SERIÖSA SVAR! RING FÖR MER INFO MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR!
Hejsan Med stor sorg i hjärtat måste jag tyvärr sälja min lilla tik. Jag har två små barn och dem funkar inte tillsammans med hunden därför vill jag hitta ett nytt hem till henne. Du som ringer ska vara minst 18 år gammal annars gör dig inte besväret att ringa. Hon är en RENRASIG SHIH-TZU och är över 8 VECKOR gammal. Hon har en silkeslen päls och rasen är känd för att vara ALLERGIFRIA hundar. Hon är jätte söt, snäll, pigg och frisk. Självklart är hon även VACC, CHIPPAD och AVMASKAD. ENDAST SERIÖSA SVAR! RING FÖR MER INFO MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR!
Jag är en härlig 10-veckors STAFFORDSHIRE BULLTERRIER VALP som bor med min pappa & nu vill jag flytta hemifrån. Jag är Reg i Skk, chippad,avmaskad,vacc,& undersökt samt godkänd hos vet. Jag älskar människor framförallt barn,jag är allergifri samt rumsren (om du inte glömmer bort mig)....visst är jag busig som alla barn i mellanåt men klok & lättlärd och jättekelsen ! Jag saknar nu en egen familj...normalt är jag dyr men även en avbetalning går att ordna, vovvekram från Gizmo !
Pga ändrade arbetsförhållanden kan jag inte längre ha kvar lilla Mei lei som endast är 16 veckor gammal. Mamman ShihTzu/pekingese och pappan ShihTzu. Hon är: Chipp märkt Veterinärbesiktad Vaccinerad Avmaskad. Medhavd koppel och halsband samt foder Hon är väldigt lättlärd, pigg, kärleksfull och en underbar familjehund och dessutom allergifri. Det är väldigt viktigt att hon kommer till ett bra hem så finns ett intresse hör mer än gärna av er!
Vår lilla söta tik Molly är 8 veckor den 16/9.Vaccinerad, chip märkt samt avmaskad undersökt av veterinär 13/9.Molly är en renrasig Shih tzu helt allergifri, fäller inget hår. Hon är ett litet yrväder som älskar att busa men även att ligga och gosa i knät. Van vid barn, katt och mycket liv och rörelse.Söker ett kärleksfullt hem där hon kan få växa upp och få bli en del av familjen! För mer info ring Anethe Jacobsson på 073-627 70 06!