Till salu inom: ”

allergi vänliga pudel japansk spets valpar säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att köpa en underbar valp efter friska och fantastiska föräldrar, varav pappan fick en väldigt bra utställningsdebut på MyDog 2014 (etta i sin klass) och båda föräldrarna är ua patella. Mamman är ej visad av tidigare ointresse. Japansk Spets är en frisk och sund ras med mycket spring i benen men älskar också att ligga och mysa i soffan. En perfekt familjehund som gärna är med på allt! Det finns två tikar kvar och en hane, valparna kommer vid leverans (tidigast 13 mars) vara avmaskade,chippade, vaccinerade, doldafel försäkrade, veterinär bes, registrerade i skk och ha stamtavla. Sista bilden är föräldrarna. Ring gärna om det är något du undrar över ang rasen e.dyl. Med vänlig hälsning Nicklas och Linda
På grund av ändrade levnadsförhållanden är jag nu tvungen att omplacera min fina lilla tjej, en japansk spets tik. Hon heter Sussie och blev just sju år gammal. Sussie behöver få komma till ett vänligt och hundfritt hem, eftersom lätt blir lite stressad av att vara tillsammans med andra hundar. Att möta andra hundar utomhus om man är ute på promenad är dock inget problem. Hon är snäll och fin och älskar människor, och hon kan lämnas hemma ensam utan problem. Japans spets är dessutom en alldeles underbar hundras, väldigt lättsamma, pigga och lättlärda hundar att ha att göra med. Hör av dig vid intresse av att permanent ta hand om henne, svarar såklart gärna på alla frågor ni kan tänkas ha. Priset är inte heller det viktigaste, utan det jag prioriterar främst är att hon får komma till ett hem där hon kommer kunna ha det bra.
Hej Jag heter Solo och är en japansk spets. Jag söker ett nytt hem helst på landet där jag kan få springa runt och njuta av livet. Jag älskar katter och barn, ja alla jag träffar. Men andra hanhundar behöver inte göra sej besvär att hälsa på mej. Jag kan även vara lite dominant (särskilt mot mina katter). Älskar att åka bil och att få vara med min familj. Jag måste säljas pga att två av mina bästa kompisar har blivit värre av allergi mot mej:( Har du ett hem att erbjuda mej så skicka ett mail om vart du bor, familjeförhållande och tidigare erfarenhet av hundar så ska matte se till att jag får en ny underbar familj att busa med.
En extremt gullig och familjevänlig hund, blandras där mamman är Japansk spets och pappan Papillon. Långhårig söt valp som är nästan 6 månader. Lilla Torres är väldigt social, älskar att vara omkring människor, väldigt livlig och lekfull och är i stort behov av kärlek när Torres själv är väldigt kärleksfull. Väldigt lugn på kvällen då han sover väldigt tungt och sött. Torres är: - Veterinärsbesiktad (blev det för några månader sen men vill köparen att hunden ska bli besiktad igen kan vi fixa det.) - Chippad - Avmaskad - Gjort alla obligatoriska vaccinationer I priset inkluderas även: - Säng - Hans gosiga filt - Leksaker - Koppel - Halsband - Foder - Bajspåsar - Fästings sprej - Borste - Shampoo - Mat ställe Färdig att flytta hemifrån, alla papper och kvitton finns, säljes pga upptäckt av allergi i familjen. Ring gärna eller mejla för mer information.
5 stycken minisar blev det:) Fyra tikar och en liten pojke. 3 cremefärgade,en svart och en sv/vit.Hanen är creme. Mamman är en vacker japanskspets och pappan är svart dv.pudel.Detta är tredje kullen och vi beslöt att para dem igen pga den otroligt lyckade blandningen.Valparna blir som en dvärg pudel i manken och så som pudeln hårar de inte och är således allergi vänliga. De är lättlärda ,familje orienterade och sötare vovvar får man leta efter.Vi säljer inte valpar över telefon. Valpen måste gilla er för att vi ska sälja till er.. Vid leverans så är de vaccinerade,chippade,avmaskade,veterinär besiktigade(besiktnings dokument får inte vara äldre än 7 dgr gammalt vid leverans),3-års dolda fel försäkrade. Vi vill gärna ha uppdatering om våra sötisar och ställer gärna upp som hundvakt om ni åker bort. Valpen får filt som luktar mamma,leksak,koppel,halsband och mat med sig. Obs! Detta blir som sagt ingen stor hund ras!Manken på pappan är 29 cm och mamman 30. Men tuffa vovvar som älskar att lära sig nya saker. Våra gull heter Blizzard Akamuru (Hane),Snowflake Kei (tik), Winter Yurara, Velvet Ayato, Mystic Belle Yume. 7500(TIK) 7000(HANE),Pris kan diskuteras vid bra hem.. Leverans klara nu.