Till salu inom: ”

alkotest jula säljes

Tidigare annonser till salu

Alkotestmätare, mäter om utandningsluften överskrider 0.2 promille. Detta är en ultimata alcotest produkten för dig som vill veta om du kan köra dagen efter du har festat. Alkotestet är inte större än ditt pekfinger och får plats i fickan eller i handväskan utan att ta större plats.Alcomätaren går att sälja på marknader, och festivaler, det går även bra att dela ut dem på mässor eller andra seminarier.För närvarande har jag alkotesten liggandes hemma då jag blivit av med mitt lager, jag har ca 6000st och alla är förseglade i förpackningar. Marknadsvärdet på alla alkotest är ca 192.000krJag säljer dem för 65.000kr Detta är den ultimata produkten om du vill tjäna lite extra pengar i sommar! För mer info, ring numret 0762894913!
Vågar du lita på annat än samma utrustning som polisen använder? Proffsutrustning för alla - nu kan även du vara helt säker! Denna alkotestare har sitt ursprung i polisens utrustning med mätsäkerhet och användarvänlighet som signum. Alkotestaren använder samma sensor (elektrokemisk) som Drägers alkolås, vilket gör att mätsäkerheten är lika hög. Den är enkel att använda; sätt i munstycke, tryck på knappen så apparaten går igång, vänta cirka 5 sekunder på klartecken, blås och ett ögonblick senare presenteras alkoholhalten i displayen. Alkotestaren levereras i ett tygetui med två munstycken och bruksanvisning. Kalibrering ska utföras en gång per år för att mätnoggrannheten ska säkerställas. Denna kan utföras hos auktoriserad återförsäljare www.tatanka.nu lokalt, eller hos Dräger Svenska AB i Göteborg OBS!Vi skickar fraktfritt i sverige.
Hej nu är det dags att sälja körkorts räddaren båtsäsongen är snart slut. obetydligt använd och nyligen kalibrerad. Nya munstycken följer självklart med. Nypris var 7500,- jag säljer den för 3000,- Kalibreringen kostade 500,- Detta är samma typ av mätutrustning som den svenska polisen använder sig av. En alkotestare för dem som har krav på funktion och tillförlitlighet och som skall testa på andra än sig själva. Elektrokemisk sensor gör denna testare okänslig för annat än alkohol och mycket exakt i sin mätning. Batterierna klarar cirka 1500 provtagningar innan de är dags att byta ut. Det går att göra ett test på omgivningsluften för att se om det finns alkohol i t.ex. en fordonskupé. Hygieniska munstycken gör provtagningen säker och enkel. Alkotestaren ska kalibreras 1 ggr per år för att mätsäkerheten ska garanteras. Alkotestaren levereras i ett tåligt etui.
LTC Digital alkotester,mätområde0,0-1,2 promille.Kalibreringsfunktion.Fabriksny!! Testad av SP,Sveriges Provnings-och Forskningsinstitut.Butikspris ex.Jula,Teknikmagasinet 995:- Ca 300st.Säljes endast i parti.F-skattsedel. Ring efter 12.00
Har du eller ditt företag råd med att du blir av med ditt körkort? Den 1 januari 2012 trädde den nya rattfyllerilagen i kraft Redan vid 0,2 promille återkallas körkortet i minst 1 år och det är en rejäl skärpning mot tidigare regler där en del lindriga fall gav indraget körkort i två eller tre månader. Om domen gäller grovt rattfylleri är återkallelsetiden för körkortet minst två år. Vill du vara helt säker på att du är körklar, använd Dräger Alcotest 3000, samma utrustning som polisen använder. Testvinnare i flera tester!! Rekomenderas bl.a. av NTF Dräger 3000 Alkotestare. Proffsutrustning för alla - nu kan även du vara helt säker! Denna alkotestare har sitt ursprung i polisens utrustning med mätsäkerhet och användarvänlighet som signum. Alkotestaren använder samma sensor (elektrokemisk) som Drägers alkolås, vilket gör att mätsäkerheten är lika hög. Den är enkel att använda; sätt i munstycke, tryck på knappen så apparaten går igång, vänta cirka 5 sekunder på klartecken, blås och ett ögonblick senare presenteras alkoholhalten i displayen. PRIS: 2796:- + moms (3495:-) www.thornermaskin.se Thörner Maskin AB 0708-440680