Till salu inom: ”

alfredo tältvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår tältvagn som varit med under åren i vått och torrt. Tyvärr är tältduken numera förmultnad, men en kaninbur modell kasserad följer givetvis med. Vagnens färdbroms är helt fungerande, men har ej testat om bromsarna släpper lika bra. Tillbehör som lite plankor och nåt gammalt batteri följer med vid snabb affär.. Däcken som sitter på måste ha nån typ av pyspunka, då den släppt ut all luft dom senaste 14 åren den stått still.. Elen funkar aldeles utmärkt, och rost under vagnen tror jag nog inte att de kan vara, men lämnar ingen rostskyddsgaranti på den, men kan vid snabb affär lämna "runt hörnet-garanti". Priset kan diskuteras på plats, men tar gärna emot bytesförslag.. För vidare info, så maila gärna..
Pick-Up är en snygg Lära-gå-stål, transportbil för barn, fåtölj, förvaring av tidningar och böcker och dessutom en väldigt snygg möbel. Designad av Alfredo Häberli för Svenska Offect. Konstruktion av laminerad plywood. Sits och rygg av kallskum svept med flamfiber. Klädd i tyg. Hjul av metall med gummibana. Bilen är ca 5 år gammal i bra skick. Har sista året funnits i ett hem med hund, dock aldrig i samma rum. Faktablad: http://www.offecct.se/produkt.asp?FAM=7&ID=144 Kan ev skickas mot fraktkostnad. Nypris idag ca 6.000:-
Brudklänning, stl. 38 (S), dam Min klassiskt eleganta och romantiskt vackra bröllopsklänning är till salu. Använd en gång och kemtvättad. Inköpt våren 2010 på Brud & Fest. Klänningen ar av märket Alfredo Angelo. Modellen är i färg ivory, framsidan smyckas av en elegant och enkel rosett och har ett litet släp som går bra att dansa med utan att behöva hålla i den. Jag är 168cm lång och väger 61 kilo. Jag hade ca 6 cm klack Nypris med slöja 3500.- Säljs (brudklänning med slöja) 1800:- 1 800:-
Tältvagn i orginalskick från Svenska Karosseri Verkstäderna i Lund. Enda tillkomna moderniteten är det figursydda kapellet. Tjänstevikt 260 kg och totalvikt 320 kg. I "transportläge" 2,85 m lång och 1,60 bred. Kulhanske, 8 tums hjul och obromsad. Helt unik för den som har svårt att bestämma sig för om dem vill sova i tält eller husvagn... Annonsören kan stundtals ha svårigheter att svara i telefon pga småbarn.
Tältvagn Alfredo 1959. Cool och ganska unik tältvagn från 1959. Bra skick för sin ålder,helt rätt efter gammelbilen eller rodden.Vikt 200kg. Kolla även in alfredo.se för mer bilder på lika vagnar. Obs endast telefon,ingen mail.